Wpis z mikrobloga

@Crackeen: zaznaczyć trzeba że te paski, uchwyty to mają być mocowane do ramy a większość tjunerów to do zderzaka mocuje wiec gdyby chcieć pociągnąć to by tylko zderzak wyrwało( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@Klopsztanga Nigdy sie nie spotkałem, żeby jakis programista takie mial xD Praktycznie nikt nie szpeci tak swojego laptopa kiedy naklejki na samochody mozna spotkac nagminnie na tych zlotach.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ziemniag: o co chodzi z tą zawieszką czerwoną z przodu przy zderzaku? Już kilka takich widziałem. To niby jakieś 'lansiarskie' ma być?
  • Odpowiedz
@ziemniag: jeżdżę swoją starą skoda z 2002 bo jest na gaz i wychodzi taniej.
Całe województwo mam zwieszone i zachaczone największe miasta w sąsiednich województwach
cielak44 - @ziemniag: jeżdżę swoją starą skoda z 2002 bo jest na gaz i wychodzi tanie...
  • Odpowiedz
@Klopsztanga: @Protectorx: Elo, wlepy są na MacBooki, żeby nikt Ci go gdzieś nie podmienił i nie wjechał phishingiem na dysk (szczegóły w spoilerze). Często jest nawet taka cicha polityka firmowa, żeby mieć 'obandowany' sprzęt.

Po drugie, naklejki to takie kogucie piórka żeby wiedzieć kto w jakiej technologii siedzi, z kim iść na p--o, a kogo unikać bo 'programuje' w JS i można od niego sparchacieć ( ͡°
  • Odpowiedz