Wpis z mikrobloga

Jakie oświetlenie na przód z mocowaniem pod Gopro? Pierwotnie chciałem kupić Lumintopa, ale nie jest pod Gopro, a obecnie myślę nad [Rockbros D1-800](https://pl.aliexpress.com/item/1005001337656075.html?spm=a2g0o.cart.0.0.31493c008AcY1e∓=1). Chyba, że jest coś sensowniejszego w podobnej cenie?
No i potrzebuję też światła tylnego, takiego które mogę przymocować do podsiodłówki, tam jest takie miejsce na chyba klips, ale tu już nie ma pomysłu ;)
Może być #aliexpress choć nie koniecznie, ważne żeby było ładowanie usb.

#rower #szosa
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jaroslaw_Keller: Spoko opcja, ale nie ma ładowania usb
@Masterczulki: Kurde, nie chce już żadnych kombinacyjnych przejściówek, uchwytów, mocowań, bo więcej z tym zachodu, a większość okazuje się być dziadostwem i kasą wywaloną w błoto xD Poza tym mam już koszyk na latarkę z Gub-609 i jakoś temu nie ufam, przy obecnej latarce i kierowniczce nie mogę latarki w miejscu utrzymać, musi być na sztywno :D
  • Odpowiedz
@Jaroslaw_Keller: Kurde ten Prox Apus to serio konkrecik, światło niemalże oślepiające :D Rockbros o rzekomych 60 lumenach, w ogóle nie ma porównania. Jedynie minusem jest, że klips nie pasuje do podsiodłówki z Deca xD Mocowanie VioClip jest węższe xD
  • Odpowiedz