Aktywne Wpisy

gonzo91 +451
To o nas xD #nieruchomosci #gielda
źródło: temp_file4538893561957579763
Pobierz
Nick_Login +928
źródło: 20240411_102410[1]
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4538893561957579763
Pobierz
źródło: 20240411_102410[1]
PobierzWykop.pl
#msfs
źródło: comment_1629912399v1HIoyx74ScifuBicBAlGi.jpg
Pobierz@newerty: w tym roku ma wyjść 737-800 od PMDG i A320 od Fenix. Obydwa mają być study level, a aktualnie chyba najbardziej rozbudowany jest CJ4 i DC-6.
@ampcode: przecież ich symulacja systemów ledwie muska zaawansowanie niektórych modułów do xp11/p3d/fsx.
Do przycisków (i nie tylko) to kup sobie FSUIPC, niby gówno za chyba 30usd, ale to jednorazowy zakup na bardzo długo.
@KaiserBrotchen: a kiedy miał wyjść pierwotnie? Miał być pierwszym produktem od PMGD dla MSFS. Miał wyjść do końca roku 2020, ale został
DC-6 ma zaawansowną symulację imho, ale to też nie jest aż tak bardzo skomplikowany samolot ;) (acz nie mam za
@newerty: o widzę, że daty premiery wzięte z dupy ( ͡° ͜ʖ ͡°) fakt, PMDG planowało, że ich pierwszym produktem będzie 737
@KaiserBrotchen: No właśnie to wina ASOBO/Microsoftu ;) bo i przed wyjściem na xboxa do Marketplace wchodziło wszystko z opóźnieniem ~2 tygodnie, czasem więcej ;)
@ampcode: ale i tak trwało to krócej niż teraz. Wtedy było od 1 do 2 tygodni zanim przeszło przez Asobo. Teraz wydłużyło się do już chyba około miesiąca bo do całej procedury przyłączył się jeszcze Microsoft. Więc odpowiedź to i tak i nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ampcode: branie udziału w ich programach testujących nie ma najmniejszego sensu. Gram w MSFS od marca zeszłego roku. Zaliczyłem wszystkie wersje Alpha i Beta. Błędy zgłaszane przeze mnie na zendesk w alphie do tej pory nie zostały poprawione. A część rzeczy z wersji Alpha przestało z kolejnymi updejtami działać lub działają gorzej.
@newerty: Bo ASOBO po otrzymaniu aktualizacji wysyła je do Microsoftu. Tak dzieje się z każdym produktem dostępnym na konsolach, bez znaczenia czy jest to xbox czy playstation. A Microsoft się nie spieszy i dlatego tak długo to trwa, przypadkiem kiedyś Wiedźmin 3 nie czekał coś koło 2 miesięcy na zatwierdzenie
źródło: comment_16299231520MAJA2SHiEMFJHyja0uN0b.jpg
Pobierz@KaiserBrotchen: Co mnie to obchodzi jako końcowego klienta? Chcę mieć działający produkt za który zapłaciłem. Jeżeli nie działa, ma być naprawiony najszybciej jak to możliwe. I jak już pisałem, proces weryfikacji nic nie ma do rzeczy. Jeszcze żadna aktualizacja samolotu nie pojawiła się w okresie między aktualizacjami gry. Zawsze aktualizacje samolotów pojawiają się bezpośrednio po zaktualizowaniu klienta gry. Wniosek jest prosty. Marketplace
Z kolei narzekanie na World Update'y jest kompletnie pozbawione sensu. Nie rozumiesz tego, że tym zajmują się inne osoby? Kto inny piszę i rozwija
Ogólnie MSFS sprawia wrażenie jakby miał się tylko sprzedać, recenzje użytkowników i baza użytkowników zdają się nikogo nie interesować. MSFS ma ładnie wyglądać i zachęcać do zakupu, wszystko co nastąpi po sprzedaży to wyglada na przykry obowiązek.
@newerty: i tu dochodzisz do sedna sprawy. Tu głównym celem jest zarobek. Wydali to na konsolach więc teraz priorytet jest na zrobienie zawartości dla konsolowców, żeby chcieli to kupować. A sprzedaż gry na konsolach jest bardzo ważna bo to jeden z flagowych tytułów dla nowych xboxów.
Przyznam szczerze, że pierwszy raz słyszę o
@newerty: można, ale tylko do innych projektów artystycznych. Nie zrobisz z nich programistów.
@KaiserBrotchen: Więc nie śledziłeś 'Partnership Series' https://www.youtube.com/watch?v=cf416hODXZs
Only Hornet Team ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@ampcode: to żadna przesada, to może być nawet niedoszacowanie. W tej grze nawet część stringów nazw
źródło: comment_1629966383V22PV0gI5ryBzIQxh4EKQa.jpg
Pobierz