Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Od tej pory będę używał portali już tylko do wystawiania lasek. Jako fake chad, będę umawiał się z dziewczynami i potem jechał na te spotkanie, ale same spotkania będę organizował w takich miejscach, by mi było po drodzę do divy (żeby nie było, że marnuje czas), by nagrać jej reakcję, oraz ekran telefonu jako dowodu, że z nią rozmawiam. Muszę tylko kogoś znaleźć z daleka, by zrobiła jak najwięcej kilometrów, by zmarnować jej jak najwięcej czasu. Kurde, jakby mi się to udało, to byłby to naprawdę ciekawy projekt.
Jak to co? Z tego co pisze OP jasno wynika, że nie idzie mu na Tinderze przez to, że laski patrzą na wygląd i cechy fizyczne. I tutaj wchodzi to klasyczne dodawanie sobie takich typów jak op, że laski mają gdzieś jego charakter tylko patrzą na jego wygląd. No więc typ ma z-----y charakter, bo chce wystawić laski, które niczym mu nie zawiniły i z którymi nie miał nigdy
@NosaczPolak2: Do najinteligentniejszych to ty nie należysz widzę i to nawet jak na standardy wykopu.
Charakter człowieka nie jest cechą stałą, ma na jego wpływ m.i.n środowisko które go kształtuje i doświadczenie jakie z niego
Dobra, ty już nie tłumacz swojego s----------a środowiskiem i doświadczeniami życiowymi, to zwykła zasłona dymna.
Dla mnie jesteś po prostu zakompleksionym typem, który chce uprzykrzyć dzień losowym dziewczynom.
Nie masz ani wyglądu ani charakteru, do końca życia będziesz sam i dobrze, bo nie zasługujesz na to aby jakakolwiek dziewczyna się tobą zainteresowała.
Idź rób ten swój z-----y eksperyment, ciekawe czy w ogóle go zrobisz, bo moim zdaniem nie masz
Muszę jeszczę ogarnąć parę spraw związanych z uwierzytelnianiem i biorę się do roboty, bo mam parę fajnych projektów ( ͡° ͜ʖ ͡°)