Wpis z mikrobloga

#monsterslayer
Mnie zastanawia to, że twórcy nie chcą zarabiać pieniędzy, dodanie jakichś trudniejszych wyzwań, nowych questów, czy to aż tyle roboty? Questy może i tak, ale jakiś tryb hard? Przelaczasz i gra oferuje jakieś drobne złoto za potwory choćby po 1 monecie ale każdy zwykły jest już jak ten z 1 czaszką. Wyszedł film animowany.na Netflixie i to jest okazja do jakichś updatow czy nowego kontentu, a tu nic
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zeronader: z ciekawosci po dzisiejszym poscie o tym ze jic sie nie dzieje wszedlem na ich sociale. Posty wrzucane raz na kilka dni. 0 reakcji na komenty uzytkownikow. Ich sociale sa martwe. Generalnie wyglada to troche jakby lache polozyli na ten projekt.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tylkonocna: tylko ile trzeba latać żeby te legendy zobaczyć xD mam teraz zabite wszystkie pospolite pół rzadkich i 1 legende (widziałem może ze 3 ale na niskim lvlu). Przestałem grac jakis czas temu i teraz wbiłem zobaczyć czy coś dodali
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Tylkonocna: jeszcze jakby byla jakaś motywacja robienia tych legend/rzadkich to moze bym leciał na tym sokole i szukał ale w sumie to tylko wpisik do rejestru i bezużyteczne itemy z potworów których mam tak dużo, że je w---------m xD jedyny powód jaki można mieć to te punkty umiejętności ale jak sam mówiłeś po c--j kiedy legendy spadają na sucho
  • Odpowiedz
@Tylkonocna: @Tylkonocna: ta spolka jest spolka zalezna od cdpr, ktory ma tam wiekszosc udzialow (czesc ma iwinski ktory tez przeciez z cdpr jest powiazany).

Niezalezni to oni sa na zewnatrz i jak beda mieli dlugi do splaty. Wtedy i owszdm beda niezależnym podmiotem.

Ale jezeli chodzi o prowadzenie biznesu to wiadomo ze jako czesc grupy kapitalowej korzystaja z know how i praw autorskich cdpr (pewnie wniesionych pewnie jako
  • Odpowiedz