Aktywne Wpisy
Atreyu +1258
Moja mama właśnie umarła
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
Maczuga_Herkulesa18 +489
Załadowałem sie w krypto za 22 tys zł. Za tydzień zawołam plusujących jak na tym wyszedłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kryptowaluty #gielda #inwestycje #pieniadze #zarabianie
Mam na oku uzywane auto, sprzedający mówi że zadbane i gotowe do jazdy. Na co zwrócić uwagę przy oględzinach tego modelu? jakieś typowe bolączki i problemy? Drogie jest utrzymanie? Kupić chcę z myślą o torowaniu.
@bocznica: Jeśli oczekujesz taniej eksploatacji to źle trafiłeś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dłubałem wiele z nich właśnie ze względu na kase.
Subaru jest wg mnie droższe w utrzymaniu niż np podobnej klasy bmw czy mercedes.
Spalanie dolicz ~1.5l w stosunku do konkurencji, ale jeśli chcesz latać na torze nie zrobi Ci to różnicy.
Poczytaj na forach subaru jak wyglądają koszty. (