Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Nie mogę z tego normalnie xD

Trafiłem wczoraj na ten kanał na YouTube, ponieważ już któryś raz jeden z filmów pochodzących właśnie z tego kanału pojawił mi się na głównej. Jestem facetem i generalnie lubię oglądać od czasu do czasu filmy poświęcone makijażowi. Kieruje mną fakt że zazwyczaj pod koniec tego typu filmów następuje efekt wow.

Jednak nie na kanale Pani Pieczonki xD Po pierwsze już na samym początku pokazuje efekt końcowy, po to by za chwilę d---------ć bez litości widzowi widokiem nieumalowanego i zazwyczaj krzywego ryja modelek. I to nie są jakieś zwykłe, anonoimowe dziewczyny. O nie.

To są CELEBTYKI. Dzięki temu kanałowi dowiedziałem się że znaczna część naszych instagramowych celebrytek, modelek, piosenkarek etc to pod względem wyglądu - czyli właśnie tego czym najcześciej się promują zwykłe przeciętniary. Większość z nich to najwyżej 5, w porywach 6 na 10. Jedynym ich atutem jest w miarę spoko figura.

Ale nosz k---a... wczoraj oglądając kilka filmików z tego kanału czułem mieszaninę zażenowania i rozbawienia. Od teraz dobitnie rozumiem też że to wszystko pozerka najwyższych lotów. To znaczy wiedziałem o tym już wcześniej ale teraz to już po prostu osiągnąłem stan nirvany. Tak wielu facetów spermi to jakiejś tam Wieniawy czy innej Siwiec a tymczasem ich największy atut czyli wygląd bez makijażu, bez tego całego oszustwa pęka jak bańka mydlana.

Z tym że Siwiec pozbawiona make upu wygląda wręcz kurna groteskowo. Widać jaki ma nos, jaką szczękę, usta - wszystko to efekt skalpela. Serio wygląda jak ulepiona z plasteliny przez upośledzonego doktora. Piszę to z anonima w obawie że minie ktoś jeszcze pozwie xD

Serio tylko nieliczne z tych naszych celebrytek to naprawdę ładne dziewczyny. Zdecydowana większość to przeciętniary albo wręcz paszczury. Jak na przykład ta jakaś tam dziarma - w sumie jeszcze wczoraj nie wiedziałem że ktoś taki istnieje.

Poza tym rodzaj makijarzu który robi Pani Pieczonka zamiast podkreślać urodę modelki to całkowicie ją zmienia. Z tak ostrą szpachlą na ryju, te panny wyglądają jak z dzielnicy czerwonych latarni. Poza tym wiem że nie odkryłem ameryki że baby bez make upu to często potwory ale na tym kanale na youtube są zebrane wszystkie na raz. Że one się k---a nie wstydzą?

Pamiętajcie koledzy - na pierwszą randkę tylko na basen xD

No to tyle. Jakoś musiałem zrzucić z siebie ten ciężar ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#makijaz #juliawieniawa #nataliasiwiec #youtube #celebrytki #instagram

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #611f8a1f39ed15000a0af1ef
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach