Cześć Czy ktoś z #programowanie mógłby mi odpowiedzieć na pytanie na priv Poziome medium co najmniej Chodzi o stworzenie pewnego rozwiązania które z mojej laickiej perspektywy wydaje się proste
@kutwa_sprytny darmowe konsultacje to tylko na public, czyli tutaj. ( ͡°͜ʖ͡°) A z jaką dziedziną ten problem związany bo samo "programowanie" to dość obszerna dziedzina.
@powaznyczlowiek: Zastanawiam się jaki nakład środków i pracy potrzebny jest do stworzenia kreatora wirtualnych tożsamości Czyli rejestracja na pewnym popularnym portalu przy użyciu adresu email z prywatnego serwera Wybór Imienia + Nazwiska ( z zaimplementowanych zbiorów ) Implementacja zdjęcia do profilu ( z wgranego zbioru )
+Prosty panel do zarządzania tymi tożsamościami , przeskakiwania między nimi i logowaniu się na portalu per click z poziomu panelu tak aby umieszczać treści
@kutwa_sprytny: pierwsza część do obskoczenia jakimś skryptem - dla sprytnego deva kilka wieczorów ALE pojawia się pytanie czy ten serwis nie ma jakichś utrudnień przy tworzeniu konta (Captcha, weryfikacja dwuetapowa) - i tu w zależności od tego co potrzebujesz wzrośnie nakład pracy, finansowy (bo może trzeba będzie wykupić dostęp do jakieś auto Captcha), a może się okazać zadanie nawet praktycznie niemożliwe dla prywatnej osoby bez zasobów sprzętowych (weryfikacja przez telefon,
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
Czy ktoś z #programowanie mógłby mi odpowiedzieć na pytanie na priv
Poziome medium co najmniej
Chodzi o stworzenie pewnego rozwiązania które z mojej laickiej perspektywy wydaje się proste
Czyli rejestracja na pewnym popularnym portalu przy użyciu adresu email z prywatnego serwera
Wybór Imienia + Nazwiska ( z zaimplementowanych zbiorów )
Implementacja zdjęcia do profilu ( z wgranego zbioru )
+Prosty panel do zarządzania tymi tożsamościami , przeskakiwania między nimi i logowaniu się na portalu per click z poziomu panelu tak aby umieszczać treści