Aktywne Wpisy
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
DerMitteleuropaer +118
Więcej informacji o moim zabiegu można poczytać z wpisu tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/50980403/zgodnie-z-obietnica-op-delivered-dzis-o-10-mialem-/
Pamiętam jak w komentarzach ludzie pisali że za pół roku sie zabije bo nie bede czuł się mężczyzną a kobieta mnie zostawi bo bede strzelał ślepakami. Nic bardziej mylnego, żyje i mam się dobrze. Narzeczona też nie narzeka i uważa, że to była jedna z lepszych wspólnych decyzji.
#wazektomia #antynatalizm
W sumie jestem ciekawy czy faktycznie jest tak dużo osób którym się zmienia zdanie w tej kwestii poniżej 25 roku życia, czy to bardziej na zasadzie preferencji współpracy ze starszymi pacjentami przez lekarza, bo i tak zainteresowanie jest duże i może
No to w pytkę, generalnie o to najbardziej mi chodziło, czy nie będę potrzebował brać wolnego w pracy po zabiegu przez jakiś czas. Ale jak nie ma takich problemów to super.
@dildo-vaggins: tak z ciekawości, jak postrzegasz swoje dziecko i swoje rodzicielstwo jako dzieciaty antynatalista? ;p i co o tym myśli narzeczona?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
1. Czy ilość wytrysku jest mniejsza większą czy zmieniła się konsystencja?
2. Jakie jest ryzyko że jest to zabieg nieodwracalny?
3. Czy żona mówiła o zmianie smaku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. nie zmienia się optycznie, plemniki to 2% objętości wytrysku.
2. skuteczność zabiegu (czyli obecność plemników w nasieniowodzie to około 80%), co do samego zapłodnienia to różne badania różnie podają
3. nie
@dildo-vaggins xDDDDDDDDDDD