Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Udając że chce dilu, stawiając przy tym takie warunki że z góry wiadomo, iż nikt tego dilu nie zaakceptuje.
Brawo. Chapeau bas. Z etapu "nie zamierzamy zrobić nic, bo ponieważ bo tak" przechodzimy do "nie zamierzamy zrobić nic, bo ponieważ ONI SOM ZUE, ONI NIE CHCIELI SIĘ Z NAMI UKŁADAĆ, TA BANDA CZWORGA, TFU".
Wiecie, będę brutalny - czytając kucowe zachwyty nad nowym master planem, w pamięci mając jak to obrazowo ci sami ludzie potrafią fantazjować na temat gejowskiego seksu, jestem naprawdę zaskoczony że jak na takich światowej klasy ekspertów-teoretyków przystało, są cokolwiek niezdolni do zauważenia że konfederacki k---s coraz głębiej wpycha się w ich własne bebechy.
Dymają was, kuce, znowu, tanim populizmem. Muszę zapytać, serio - wy tego nie widzicie, czy po prostu nie chcecie tego widzieć?
Albo dojdzie do negocjacji i antyszczepy wylecą z pakietu zanim ktokolwiek zdąży powiedzieć Konfederacja to Najbardziej Merytoryczna Partia w Polsce™ - albo do żadnych negocjacji nie dojdzie, bo opozycja stwierdzi że z szurami układać się nie będzie. Niech mi któryś z proroków wytłumaczy jak chcecie wyjść z tych scenariuszy z tarczą, czekam cierpliwie.
#neuropa #polityka #4konserwy #bekazprawakow
@mnik1: Arugment o bagażu wizerunkowym jest na ogół słuszny ale nie bierzesz pod uwagę faktu, że elektorat opozycyjny jest na ogół dość elastyczny i w większości jego przedstawiciele posiadają mózgi.
Może to pobożne życzenia ale IMO dałoby się sprzedać takich "techniczny" sojusz z szurami, inwestując w uspokajającą kampanię informacyjną, że nie będziemy teraz koronować jezusa na króla każdego rowu przydrożnego
@szejk_wojak: Układ sił, bo wsparcie konfederacji w obaleniu PiSu ma znaczenie, zarówno teraz jak i po wyborach - w optymistycznym przypadku, żeby np. Dudę ze stanowiska usunąć.
@e_m_p: a to akurat żadne odkrycie. W rządach PiS głównie przeszkadza im fakt, że to nie oni rządzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@El3xetor: bez żartów, a Kukiz to co? Gość pobił wszystkich na głowę.
@mnik1: Trzeba być debilem żeby populizmem nazywać hasła w stylu "precz z socjalem", albo "nic wam nie damy"
xD xD xD
@szejk_wojak: Czemu domniemanej? Na Pol and rock w tym roku mogło wejść tylko 250 niezaszczepionych i 19750 zaszczepionych. Jak to nie jest ewidentne segregowanie to ja k---a nie wiem w jakim świecie wy żyjecie ¯\_(ツ)_/¯
A żeby nie było - byłem na tym festiwalu - a zaszczepiłem się po to żeby mnie właśnie segregowali po tej 'lepszej' stronie społeczeństwa w takich sytuacjach jak ta. Normalnie bym się
Ale zapominasz, że wzrost zachorowań na Covid dotyka nie tylko zarażonych koronawirusem, ale wszystkich przewlekle chorych przez niewydolność służby zdrowia. A chorują wszyscy. Nie tylko elektorat PiSu.
Komentarz usunięty przez autora