Wpis z mikrobloga

@Deska_o0: na wikipedii przyznależność polityczna PIS, dwa lata szef MON z ich ramienia¯\(ツ)_/¯ sam nie masz godności, samodzielnie nie startował tylko z ich listy. Jednak czego od popisowca oczekiwać jak ty, kompletnie niczego¯\(ツ)_/¯
na wikipedii przyznależność polityczna PIS,

@Kaczypawlak: ja tam widzę że startował z ich listy jako niezrzeszony, ale czego oczekiwać od typa wierzącego dziadkowi z demencją w populizmy które on sam nie wierzy i uważa że to wabik na naiwniaków xD

dwa lata szef MON z ich ramienia

@Kaczypawlak: żeby być ministrem trzeba należeć do rządzącej partii? Miałeś już wos w szkole?

od popisowca

@Kaczypawlak: tak, tak PiS pelo jedno
@Deska_o0: Kukiz tak samo jest poza pisem¯\_(ツ)_/¯ ale co z tego skorl gra dosłownie z nimi do jednej bramki. Ile jeszcze fikołów mi tu zrobisz? PiS i PO to dziadostwo, a sam masz gwoździe we łbie, ale to nie mój problem, chociaż w sumie mój, bo srasz do mojej kuwety i jeszcze pretensje robisz.
Ile jeszcze fikołów mi tu zrobisz?

@Kaczypawlak: Typie, przyłapałem cię na kłamstwie, walisz fikołki przez które powinieneś rozważyć Paryż 2024 i zarzucasz to mi bo trzymam się faktów? xD

PiS i PO to dziadostwo

@Kaczypawlak: dlaczego zatem popierasz dziambora byłego członka PiSu oraz bosaka który współtworzył z nimi rząd? xD
Typie, przyłapałem cię na kłamstwie, walisz fikołki przez które powinieneś rozważyć Paryż 2024 i zarzucasz to mi bo trzymam się faktów? xD

@Deska_o0: yhm, wszyscy powiedzą ci, że był w pisowskim rządzie, a ty się czepiasz, że legitki partyjnej nie miał w 2005 roku

dlaczego zatem popierasz dziambora byłego członka PiSu oraz bosaka który współtworzył z nimi rząd? xD

@Deska_o0: taki wybór, że wyboru brak, najmniejsze zło się wybiera, PiS
ty się czepiasz, że legitki partyjnej nie miał w 2005 roku

@Kaczypawlak: czepiam się twojego kłamstwa o tym że miał

taki wybór, że wyboru brak, najmniejsze zło się wybiera

@Kaczypawlak: zatem odpadaja największe szkodniki czyli pis oraz ich sojusznicy czyli konfederacja i lewica, w końcu się w czymś zgadzamy
Znalazłeś już te minimum honoru żeby przyznać się do kłamstwa czy dalej w fikołki będziesz brnął?