Aktywne Wpisy
biaukowe +53
we wszechświecie jest od 200 miliardów do 2 bilionów galaktyk, nie ma #!$%@? że nigdzie tam nie istnieje żadna inna cywilizacja
staryalkus +106
wiecie że od sylwestra nie wypiłem ani grama alkoholu? I w sumie to jest git. Mózg jakoś tak lepiej pracuje
czy wy też może macie tak, że nie przykładacie się do jakości pisanego swojego kodu i jesteście mniej uważni czy dokładni przez te wszystkie narzędzia wspomagające i IDE (JetBrainsy)?
chodzi mi o to, że piszę niechlujny kod jeśli chodzi o wcięcia, średniki, nie używane importy, fragmenty kodu etc. bo i tak potrafię sobie tak skonfigurować narzędzia pomocnicze (eslint, prettier, typescript, husky etc.) , że one mi to wychwycą i same poprawią (ew. sam to poprawie jeśli one tego nie ogarną)
#programowanie #webdev #javascript #typescript #programista15k
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #611cfa07f81bf9000b2c746a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Raczej przez to, że się używa IDE, każdy w projekcie ustawia taką samą konfigurację to kod się trzyma jakiejś konwencji i nie jest niechlujny.
nie wiem w czym problem ¯\_(ツ)_/¯
poza oczywiście jakimiś januszeksami albo innymi centrami ascezy gdzie robienie dla samego robienia jest ważniejsze niż zrobienie
Komentarz usunięty przez autora