Aktywne Wpisy
jmuhha +18
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
Pietrzykowski +57
Żydzi to wydają się main characterem jakiegoś serialu XD
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Dalej jest bezrobotnym kucem korwinistą robiący afery na retrogrupkach czy coś się zmieniło? Kiedyś mi przelatywały zdjęcia, na których widać było, że ściął kuca i zaczął kolorować włosy niczym alternatywka.
Aczkolwiek trzyma się hardo z dala od Szkolnej, w sumie tak jak Szczota.
#kononowicz
Ja go wtedy serio nie poznałem, ale już podobno nie wygląda tak
Komentarz usunięty przez moderatora
@William2290: taką samą reakcję miałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale chyba dalej się w to bawi (vidrel).
@
Axelio to już chyba od dawna robił streamy z donejtami, jeszcze w 2016 (?), w 2017 już na bank. Pamiętam, bo się pruł do swojej widowni, że nie chcą mu wpłacać kasy, podczas gdy on się męczył przy ogrywaniu staroci głównie na PS1.
Ech, pocieszny to był gamoń swego czasu xDDD
@Docent_nauk: W sumie to mnie zaskoczyłeś. Pewnie jakieś Uber Eats/Glovo. Ale i tak dosyć dziwnie, bo Axelio tak jak reszta ówczesnej ekipy miał niechęć do normalnej roboty.
@michal-chmielarz: xDDD Albo ta akcja z wysyłką tych baracheł najwierniejszym widzą xDDDD Nie dość, że totalny szajs, to jeszcze porysowane i co poniektóre brudne xDDDDDD Jak można u--------ć pudełko z grą? K---a, jak? xDDDD
Zresztą samo jego granie w te gry to była męka. Śmieją się z Wonzia, że
polecam tag #axeliocontent tam wszystkie aktualności są omawiane i hejtowane
@Docent_nauk: xDDDDDD Jego pomysły biznesowe, to jest też dobra historia xDDD Pamiętam jak wyłem ze śmiechu, gdy próbował wmówić wykopkom, że ten syf w kasetach VHS to jest majątek xDDDD I gdy próbował sie tym chwalić na forach xDDDD Najpierw wszyscy myśleli, że to żart, później, że typ baituje a na końcu okazało się że nie, to po prostu tylko Axelio... On tak ma xDDDDD