Wpis z mikrobloga

W sumie to co słychać u niejakiego Oskara W. bo RODO aka Axelio?
Dalej jest bezrobotnym kucem korwinistą robiący afery na retrogrupkach czy coś się zmieniło? Kiedyś mi przelatywały zdjęcia, na których widać było, że ściął kuca i zaczął kolorować włosy niczym alternatywka.

Aczkolwiek trzyma się hardo z dala od Szkolnej, w sumie tak jak Szczota.
#kononowicz
michal-chmielarz - W sumie to co słychać u niejakiego Oskara W. bo RODO aka Axelio?
...

źródło: comment_1629233578tOFtLkyFnMV1QZsAQsjlmj.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NewBalanz: @Menel_Andrzejewski: Nawet rozumiem sentyment do polskich gratów, ale po jednej przejażdżce za kierownicą ten sentyment się kończył. Ale jak dalej wyciąga hajsy na szroty (niezależnie czy to jakieś stare konsole, czy zarżnięte stare graty na czterech kołach), to wiele się nie zmieniło. xD

@William2290: taką samą reakcję miałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale chyba dalej się w to bawi (vidrel).

@
michal-chmielarz - @NewBalanz: @Menel_Andrzejewski: Nawet rozumiem sentyment do polsk...
  • Odpowiedz
@pyczasty:

ale prowadził jakiegoś lajta z donejtami zdaje się?

Axelio to już chyba od dawna robił streamy z donejtami, jeszcze w 2016 (?), w 2017 już na bank. Pamiętam, bo się pruł do swojej widowni, że nie chcą mu wpłacać kasy, podczas gdy on się męczył przy ogrywaniu staroci głównie na PS1.
  • Odpowiedz
@SVETER: Z tego co pamiętam- nie, nie odwoływał się. Ale tak, grzmiał i pluł na mirko jak ten sąd i cały świat zły i okrutny xDDD

Ech, pocieszny to był gamoń swego czasu xDDD
  • Odpowiedz
@dyzmund: @SVETER: W sumie to jak Kosno wrócił na Szkolną, to rzuciły mi się w oczy materiały, jak wtedy latał za Axelio i nagrywał filmiki ze "wsparciem" w walce ze złowieszczym TVNem.

@Docent_nauk: W sumie to mnie zaskoczyłeś. Pewnie jakieś Uber Eats/Glovo. Ale i tak dosyć dziwnie, bo Axelio tak jak reszta ówczesnej ekipy miał niechęć do normalnej roboty.
  • Odpowiedz
@dyzmund: Czyli sie zesral. Pamietam jak to mial walczyc i tu jest zapowiedz tej walki > Wyrok jest nieprawomocny. Sąd wielokrotnie złamał prawo, nie został rozpatrzony żaden z moich wniosków ani żadna ze skarg. Nie przyznano mi nawet adwokata z urzędu, choć czterokrotnie składałem wniosek - dwukrotnie w październiku, później w grudniu i jeszcze raz w styczniu. Skoro sąd złamał prawo i nie uznawał moich wniosków - to nawiązałem współpracę
  • Odpowiedz
pruł do swojej widowni, że nie chcą mu wpłacać kasy, podczas gdy on się męczył przy ogrywaniu staroci głównie na PS1.

@michal-chmielarz: xDDD Albo ta akcja z wysyłką tych baracheł najwierniejszym widzą xDDDD Nie dość, że totalny szajs, to jeszcze porysowane i co poniektóre brudne xDDDDDD Jak można u--------ć pudełko z grą? K---a, jak? xDDDD

Zresztą samo jego granie w te gry to była męka. Śmieją się z Wonzia, że
  • Odpowiedz
@michal-chmielarz: @dyzmund: Pamietam, ze byl strasznie irytujacy , gdy najpierw chwalil sie na wykopie ogromnym archiwum materialow z Kononem, obiecywal je udostepnic, szukal nawet chetnych do pomocy w ich sortowaniu i obrobce, a potem zawsze wymyslal strasznie glupie powody, by tego nie robic, uzaleznial to od okreslonej liczby plusow pod swoimi wpisami, a czasem potrafil wyskoczyc z tekstem "nie lubie sie dzielic osobistymi materialami" i uciac temat. Koniec
  • Odpowiedz
@michal-chmielarz: teraz axelio recenzuje kebaby, niedawno jeździł na dowozie. przefarbował się na żółto, gdyż zmienił orientację (prawdopodobnie tylko polityczną). miał dziewczynę, do której się wprowadził po 100 latach mieszkania z babcią, ale już zerwali.

polecam tag #axeliocontent tam wszystkie aktualności są omawiane i hejtowane
  • Odpowiedz
zebral na nich marne grosze

@Docent_nauk: xDDDDDD Jego pomysły biznesowe, to jest też dobra historia xDDD Pamiętam jak wyłem ze śmiechu, gdy próbował wmówić wykopkom, że ten syf w kasetach VHS to jest majątek xDDDD I gdy próbował sie tym chwalić na forach xDDDD Najpierw wszyscy myśleli, że to żart, później, że typ baituje a na końcu okazało się że nie, to po prostu tylko Axelio... On tak ma xDDDDD
  • Odpowiedz