Wpis z mikrobloga

BTW. jak tam Wam poszedł Spiral Abyss w 2.0?
Ja przy pierwszym zetknięciu miałem generalnie duże problemy i zdobyłem zaledwie po 2* na każdym chamberze. Po spędzeniu czasu na analizie przeciwników i skutecznych strategii poszło lepiej i udało się wykręcić full gwiazdek. Nie podoba się ten moon blessing na piętrze 12, te high i low tide'y... no cóż, jakoś przywykłem do grania około ich. 12-1 chyba najgorszy chamber, na pewno 1 połowa z tymi wszędzie skaczącymi Nobushi i Kairagi co się leczą siłą przyjaźni gdy drugi zdechnie, co oczywiście wymusza wykończenie ich razem; druga połowa trochę lepsza, szczególnie jak się ma jakiegoś grupującego anemo. Chambery 2 i 3 są zdecydowanie mniej frustrujące poza Kenkim i jego podnoszeniem się prawie 10 sekund zanim można mu coś zrobić :V
#genshinimpact
Pobierz Tradey - BTW. jak tam Wam poszedł Spiral Abyss w 2.0?
Ja przy pierwszym zetknięciu m...
źródło: comment_1629190069jm4zwGLK10azjGj68LqPSa.jpg
  • 4
@Tradey jeden z łatwiejszych abyssow jak się już ogarnie co i jak ale za pierwszym razem strasznie #!$%@?ł. Za pierwszym razem chyba z 70 podejść miałem aż w końcu nie zmieniłem miejscami Euli i Hu Tao w 12-1, potem znowu Eula cyk na drugą połowę i poszło już gładko. Ta pyro kostka na 11-3 też irytująca ostro była, Jedyne hydro postacie jakie mogłem na nią dać to nieulepszona Mona i Tartaglia gdzie
Pobierz McRoyal - @Tradey jeden z łatwiejszych abyssow jak się już ogarnie co i jak ale za pi...
źródło: comment_1629201222go5N5Tv7DvX6Uq8SdiM0MK.jpg
@Tradey: Za pierwszym razem w 2.0 weszło 35* z buta ale zasrane 12-1 tak było męczone że mam 53 battles fought xD Teraz oprócz tego że zapomniałem o pyro kostce i musiałem zmienić team a potem z 3-4 próby żeby na 12-1 samuraje naraz padli to luźno się da te 36 ugrać. Nawet na euli zamieniłem wgs ze skywardem dla beki na 12 i dało się te 9* wycisnąć. ( ͡
Pobierz internet_user7 - @Tradey: Za pierwszym razem w 2.0 weszło 35* z buta ale zasrane 12-1...
źródło: comment_1629220964Xj8KxGaC6kAdv3XHmEAO9O.jpg