Wpis z mikrobloga

@seksowanie: Hahaha:D
@Sarza01: Na żywo są bardzo jędrne i szczupłe i żadnego tłuszczu i cellulitu nie ma. To są fotki, to tez nie da się tak pokazać. A co do starego stylu to uwielbiam. Lata 90!:D
@Chuseok: skąd info, ze nie ćwiczę?:D brzuszek mam płaski
  • Odpowiedz
@crazykokos: Moja siostra jest zakochaną w sobie suką, życie z nią było koszmarem, nawet do mojego chłopaka rzucała teksty w stylu: "wiem, że bardziej ci się podobam niż sweterwpaski, tylko nie możesz tego przy niej powiedzieć", a prócz tego, że swojego czasu była szczupła, nie było w niej nic przyjemnego dla oka. Ludzie z #!$%@?ą samooceną są żenujący, niezależnie od wyglądu. Można znać swoje atuty, nie popadając w samozachwyt.
  • Odpowiedz
@crazykokos: widac ze masz kompleksy bo juz 30 lat stuklo, ciesz sie ta swoja "uroda" (ktora dupy nie urywa btw) poki mozesz, bo z roku na rok bedziesz wygladac coraz gorzej. zegar tyka
  • Odpowiedz
@crazykokos: ja tam psychologiem nie jestem ale jak ktoś jest pewny siebie i zadowolony ze swojego ciała to nie #!$%@? zdjęć na wykop żeby dostać potwierdzenie
  • Odpowiedz
@LeslieDancer: A może ćwiczę z mel b z youtubem w domu. Mam warunki, mieszkam sama. mam hantelki, obciążniki na nogi, ekspander, skakankę, takie koło na którym staje i kręcę na boki biodra i steper. To po co mi silka
  • Odpowiedz