Aktywne Wpisy
ewa-m +243
Jest taka stara baba w bloku, której pies ciągle ujada. Klatka schodowa jest wąska i wiadomo ze jak się mijasz z kimś, to obie strony się lekko odsuwają, ale nie to stare pudło.
Wczoraj dźwigałam 40 saszet dla kota i zakupy spożywcze dla siebie. Patrzę, biegnie kundel oczywiście bez kagańca i bez smyczy, za nim czarownica. Oczywiście nie odsunie się na milimetr bo to gwiazda.
Ja mam przed sobą wielkie pudło a
Wczoraj dźwigałam 40 saszet dla kota i zakupy spożywcze dla siebie. Patrzę, biegnie kundel oczywiście bez kagańca i bez smyczy, za nim czarownica. Oczywiście nie odsunie się na milimetr bo to gwiazda.
Ja mam przed sobą wielkie pudło a
Pechpechpech +42
#zwiazki nawet nie wiecie jak fajnie jest być singlem z wyboru. Mam 32 lvl I nie chce juz dziewczyny. Chwilę poszukałem, trochę poruchalem i jednak dziękuję. Dobrze mi samemu. W dzisiejszych czasach seks to nie problem. Jak by się uparł to co tydzień można inną ruchac bo kluby pełne p0lek. Od biedy można zapłacić. Fajne uczucie to to że nie muszę już się starać. Nie muszę już dążyć do ideału. Oczywiście dalej
#dieta #makro #odchudzanie
Albo rzuć przybliżoną liczbę, trzymaj się jej 2 tygodnie i sam określ swoje 0 na podstawie tego jak Ci się waga zachowa.
@Ringkobing: niema czegoś takiego idealnego makra, w większości zaleca się 0.7-4g białka na 1kg masy ciała. Od 0.7g węgli na kg, tak samo z tłuszczami od 0.7g na kg. Są to oczywiście zalecane minimalne wartości, gdzie trzeba pamiętać o dużym nacisku na mikro składnikach. Im większa aktywność tym więcej potrzebujesz białka i węglowodanów, im więcej mikroskładników dostarczasz tym więcej tłuszczy potrzebujesz by witaminy były wchłaniane, warto suplementować omega-3
Na keto masz mało przetworzone jedzenie (poza kiełbasami i szynkami), więc łatwiej pilnować zdrowych produktów.