Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Huntley +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Ale jeśli tak - to hipokryto kochany, skoro tak bronisz Sławka, odpowiedz na jedno chociaż pytanie:
- Co się stało z pieniędzmi z 2 zbiórek live (na wersalki dla knura) które robił Sławek? Podpowiem Ci że ukradł je, a przyłapany na na tym twierdził że żadnych zbiórek nie robił - wszystko niestety jest udokumentowane na filmach i nie wywinie się perfidnym kłamstwem, sam widziałem jak łgał na żywo na ten temat. Podobnie wyszło też ze zbiórkami sławcia na sprzęt buscraftowy. Nie wspomnę już o jego zbiórce na śp Janka Łosia
A co do tego że tłumaczyłeś go z hotelu tak że rano przyszedł - oczywiście, i specjalnie wtedy rozebrał się do gaci bo tak luźniej xD Podpowiem Ci ekoludku że latały jego zdjęcia z pokoju z majorem i byli oni rozebrani prawie do rosołu.
Wy to kuśwa dzbany dwa jesteście - jeden stalker, złodziej, kłamca a drugi ekoświr i hipokryta do kwadratu
#kononowicz #srawek #suchodolski #centaurzbielska #ekoludekkosno #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
@Qrwencjusz: Co? Przeciez to zadna tajemnica nie ukrywana przez rudego i nowoszkolny powinien najpier zapytac czy ewentualnie powinien go bronic w tej sprawie a tak znowu wyszedl na idiote.