Aktywne Wpisy
vesper_ +157
W tv zaczęli puszczać reklamy funduszu hipotecznego Familia, który oferuje dożywotnią rentę w zamian za przejęcie twojego mieszkania. Z ciekawości zadzwoniłem i podałem się za 65-latka, który posiada mieszkanie w stolicy województwa o wartości na dzień dzisiejszy 500k. Działa to tak, że przepisuję mieszkanie na własność funduszu (od razu) a w zamian dostaję prawo do mieszkania w nim do śmierci plus comiesięczną wypłatę "renty". Zgadnijcie jaką dożywotnią rentę wyliczyła mi pani po
#p0lka #incel #przegryw #polak #polakicebulaki #blackpill
Niedawno wróciłam z urlopu u @Mamaboss na południu Hiszpanii i jak zwykle, przeżyłam szok kulturowy... Faceci tam to ideały. Co drugi gość wyglądał jak model z insta, więc naprawdę tacy mężczyźni w realnym życiu istnieją i to nie są filtry i jakieś wymysły. Wiadomo, że było też sporo przeciętniaków, ale nawet taki zwykły Hiszpan bił każdego p0lusa na głowę. Oczywiście jak tu wróciłam to mam depresję
Niedawno wróciłam z urlopu u @Mamaboss na południu Hiszpanii i jak zwykle, przeżyłam szok kulturowy... Faceci tam to ideały. Co drugi gość wyglądał jak model z insta, więc naprawdę tacy mężczyźni w realnym życiu istnieją i to nie są filtry i jakieś wymysły. Wiadomo, że było też sporo przeciętniaków, ale nawet taki zwykły Hiszpan bił każdego p0lusa na głowę. Oczywiście jak tu wróciłam to mam depresję
Mam pytanie, czy od września PKM na trasie Karwiny-Gdynia Gł. nie kursuje od 8 do 10? Czy to jakaś aktualna anomalia?