Wpis z mikrobloga

Głosowałem na konfederacje bo w internecie pisali ze to wolnościowa partia, a ich liderzy udawali oswieconych wolnościowców, skąd miałem wiedzieć że to faszysci
Głosowałem na kukiza bo mówił że jest antysystemowy, skąd miałem wiedzieć że to szmata
Tusk przed 2007 udawał liberała i miał obniżać podatki, wyszło inaczej
Pis miał być uczciwy, nic z tego nie wyszło
Na kogo w tym żałosnym kraju głosować, każdy oszust, każdy szmata, chyba trzeba wyjechać i zapomnieć że taki syf istnieje
#konfederacja #polska #sejm #polityka
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NoNameNoIdeaNoLife: lewica to przystawka pisu póki co, zresztą nawet sld gdy rządził sprztjał mocno np kościołowi, na kogo nie zagłosujesz ci gdy dojdą do władzy zrobią odwrotnie niż obiecywali. W Polsce nie ma demokracji i kontroli nad rządzącymi.
  • Odpowiedz
@pmub: Konfederacja zawsze była jest i będzie wolnościowa. Problem polega na tym, że lewica f-----m nazywa wolnością, a wolność faszyzmem. Więc proponuję żebyś zgłębił najpierw te pojęcia.
  • Odpowiedz
@pmub: PO było stabilnym rządem i zawiesiła patologiczną obowiązkową służbę wojskową czego żadna inna partia nie zrobiła. Dla mnie jako mężczyzny to wystarczające żeby na nich głosować.
  • Odpowiedz
w takim razie na Białorusi mają wolność.

@pmub: W pewnych aspektach mają, a w innych nie mają. Niestety życie nie jest zero-jedynkowe.
  • Odpowiedz