Aktywne Wpisy
wiaderko-z-praniem +309
Wczoraj byłem w biurze i mieliśmy zwykłe spotkanie wewnątrz zespołowe (planowanie sprintu) i normalnie położyłem swój telefon obok lapka na stole. No i po spotkaniu, jak już w kuchni byłem podchodzi do mnie PMka i ni z tego ni z owego, tak po prostu z d00py mówi że mam dziecinne etui (xd).
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
dotankowany_noca +425
#spacex #starship
@elon_w_zbozu: Pfff, kolega chyba ominął tę część nauki kiedy ogarnia się takie rzeczy w Kerbalach( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak wiadomo - jak jest problem do rozwiązania, to najpierw w Kerbalach i potem już leci
@HPCC1A9F: Do tej pory mówi się publicznie o absurdach inżynieryjnych związanych z Hyperloop, o problematyce recyklingu baterii samochodów elektrycznych, albo na temat tego, że nadal nie wymyślono skutecznej metody chroniącej astronautów przed promieniowaniem kosmicznym w drodze na Marsa.
- No proszę państwa kosmonauci nie dolecieli na Marsa bo okazało się że mają za mało paliwa. Gdybyśmy tylko w 2021 przeczytali komentarz @elon_w_zbozu to nic takiego by się nie stało. A tak to kupa. Także lecimy teraz budować rakietę z większym zbiornikiem. Elo!