Aktywne Wpisy
j50_j +3
możecie wyjaśnić po co #rozowe 35plus biorą tabletki anty lub z góry #s--s tylko z zabezpieczeniem (co daje o wiele mniejsze powiedzmy emocje) jak to ostatnia szansa na coś fajnego, zanim będzie gorzej?
szansa ciąży dramatycznie spada, a to ostatni moment na naturalne hormony i owulację..
#logikarozowychpaskow
#blackpill
szansa ciąży dramatycznie spada, a to ostatni moment na naturalne hormony i owulację..
#logikarozowychpaskow
#blackpill
.............?
- tego nie da sie logicznie wyjaśnic 29.9% (35)
- chęć kontroli 20.5% (24)
- narcyzm 8.5% (10)
- brak edukacji i realności 3.4% (4)
- robią z rozpędu "dla partnera"? 13.7% (16)
- inne 23.9% (28)

moll +88
źródło: 1000016440
Pobierz

Miejsce w porządku do odwiedzenia, ale czy chciałbym tu mieszkać... No tu bym się poważnie zastanowił. Jestem właśnie ciekawy, czy przez ilość turystów mieszkańcy czują się obco w swoim mieście?
Na plus dla mnie:
- uliczki na Starym Mieście, bardzo fajny klimat, taki nie-Polski
- Biedronka na Rynku jest zajebista!
- Planty, jestem zakochany w tym pomyśle
- całkiem okej komunikacja, o 23 dalej jeżdżą dzienne tramwaje
- nikt mnie nie n-----ł, ani nie pytał za kim jestem ( :
Na minus:
- ceny biletów. 4 złote za 20 minutowy, 35 złotych za 48-godzinny. Trochę drogo. W takiej Łodzi bilet weekendowy od 18 w piątek do 3 w poniedziałek jednak 12 złote.
#krakow #tramwaje #tramwajeboners #komunikacjamiejska #fotografia #podrozujzwykopem
źródło: comment_1628585175TzUHqxvVo6H6Czwoao9O28.jpg
Pobierzświetne zdjęcie :)
Dzięki.
Komentarz usunięty przez autora
@mrsopelek: Ale gdzie ty masz turystów na Azorach, Prądniku, Ruczaju czy Kurdwanowie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mrsopelek: a w Warszawie jak byłem to 4,40 za 75 minut - w tym ZTM, Metro i pociągi (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ale z meritum się zgadzam, jako człowiek mieszkający tu od urodzenia: nie jest to spoko miejsce do życia.
@HarleyQuinn: podpisalbym się pod tym
a ja się urodziłem i żyję na Starym Mieście i jednak ci turyści są troche irytujący, może nawet bardziej niż sam fakt że są, to podejście miasta do tego że są oni ważniejsi niż normalni mieszkańcy.