Aktywne Wpisy
HerlockSholmes +91
Nowy minister obrony Ukrainy 37-letni generał Budanow nosi naszywkę z godłem Ukrainy w czerwono-czarnych barwach ludobójczej OUN-UPA - ludobójców, którzy wymordowali od 100 do 250 tysięcy Polaków na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej. To tak jakby niemiecki minister nosił na ramieniu naszywkę ze swastyką.
#polska #ukraina #historia #ciekawostki #iiwojnaswiatowa
#polska #ukraina #historia #ciekawostki #iiwojnaswiatowa
Merdarion_PL +210
Osoby chcące uzależnić pomoc dla Turcji od kwestii dyplomatycznych są dla mnie obrzydliwe i są częścią naszego społeczeństwa, która jest zaprzeczeniem wartości europejskich i bliżej im w myśleniu do Rosjan.
#turcja
#turcja
Dla człowieka, który chodzi na Spartę trochę dłużej niż historia nowego krawężnikowego kibicowanie Woffindenowi w GP to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zuzel
osz ty hipokryto :D az ta dupsko boli, ze nawet imienia nie potrafisz poprawnie napisac?
@sindram no to może Ty mi powiedz co u Was było jak Gollob w Toruniu śmigał? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@sindram: jakiś przykład na poparcie dość tezy?
@wromario instytut danych z dupy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pół tagu mówiło na Janowskiego anlasiarz i nikt się o to nie spinał xd
@sindram: czyli jeśli ktoś w danym sporcie jest lepszy, np. Schlierenzauer przez wiele lat w skokach, to także był kibicował jemu, a nie Małyszowi, bo doceniałbyś kunszt Austriaka? Jeśli tak, to nawet szanuje.
do puki dobitnie to ukazuje jaki poziom sobą prezentujesz XD