Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Przyjąłem sobie pewne kryteria poszukiwania ew. wybranki mego serca.
Gdy widzę kaczy dziób na zdjęciu, wypiętą dupę na czworaka, zdjęcie w lustrze, opaleniznę z solarium, zdjęcie z kamery internetowej - gównianej jakości - przewijam dalej.
Przewijam również, gdy dziewczę jest tzw. "s--s b---ą". Zdaję sobie po prostu sprawę, że nie moja liga i na mnie nie poleci.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wchodzę w interakcje również z dziewczętami, które mają tylko jedną fotę, z racji tego, że nie musi być prawdziwa, albo jest jedyną, na której dobrze wyszła.
Taki mój tok postępowania na Badoo.
#badoo #portalerandkowe #rozkminyzdupy
Komentarz usunięty przez moderatora
Bez sensu gadanie, chociaż może i lepiej dla konkurencji ;)
@BreakingTheLaw: Irytują mnie kretynki, których na Badoo jest od cholery. Z całym szacunkiem do Twojej osoby, ale tego typu foty na ogół idą z tym w parze. :D
@Fagaldo_Antonio: Tak też czynię.
@Etiopski-Szeryf: D--y
Mówię rzecz jasna o tych dziewojach, co to mają zdjęcia jak z reklamy. Takie, co mają zdjęcia zwyczajne z wypadu ze znajomymi na plażę, to normalnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Virek2: I widzisz - kierujesz się stereotypami i możesz przez to tracić ;) Ale co ja tam wiem, nie znam wszystkich dziewuch - ledwo znam siebie ;)
@Etiopski-Szeryf: Jestem za. :D
@ciam-ciaramciam: Właśnie k---a niewiele. (╥﹏╥)
@Virek2: Czyli oceniłeś mnie po fotach, nie zamieniwszy wcześniej ze mną jednego zdania :D Skąd więc stwierdzenie że stereotyp się potwierdza ? To jest trochę #fucklogic :D