Które seriale to takie klasyki, które koniecznie trzeba obejrzeć, żeby ambitnie móc twierdzić, że moje zainteresowania to seriale? To co mi przychodzi do głowy to: Lost Breaking Bad The office a więcej to już nie wiem. #netkliks #netflix #nietylkonetflix #seriale #serial
@PyraPrzeznaczenia zacząłbym od tego w tej kolejności, aby zobaczyć jak wszystko się rozwijało Miami Vice, Miasteczko Twin Peaks, Rodzina Soorano, The Wire
To co mi przychodzi do głowy to:
Lost
Breaking Bad
The office
a więcej to już nie wiem.
#netkliks #netflix #nietylkonetflix #seriale #serial
The Wire
@PyraPrzeznaczenia: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Rodzina Soprano
Gra o Tron
House of Cards
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale wiem, ze troll wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Breaking Bad
Better Call Saul
Beforeigners