Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym całym kanałem #raportzpanstwasrodka
Z tego co kojarzę pojawiał sie czasem na wykopie - był ten łysy gościu który jeździł po Chinach i zamawiał towary, albo sprawdzał palety. Pokazywał też mnóstwo żarcia. Filmy nie były jakieś super porywające, ale można sobie było obejrzeć Chiny - zwłaszcza mniejsze miasta co jest po prostu ciekawe.

Z tego co rozumiem ten gość teraz wyjechał z Chin, ale dlaczego? Wydalili go? Nie podobały im się jego filmy?
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fledgeling: czy go wydalili nie wiem ale fajnie się obrusza jak z tego ludzie beke mają. ogólnie się zaczęło jak typ właśnie się przeniósł z chin do kambodży. jego filmy powoli zaczęły ukierunkowywać się w stronę patologii libacje nagrywanie tyłków i biustów małolatom. zaczął ustawiać jakieś podejrzane zbiórki co nie zbyt podobało się części jego widzów. zaczął banować wszystkich jak leci to część przeniosła się tu by w spokoju komentować.
  • Odpowiedz
@fledgeling: @pilot1123 wyjechał z Chin i tu się rozpoczął kolejny etap działalności na YT, tym razem oceniany dużo gorzej. Co użytkownik to inne "zarzuty" wobec tytułowego bohatera, w tle a-----l, tzw "won z kanału", wątki polityczne i światopoglądowe, "jechanie z widzami na lajcie i w filmikach", wątki matrymonialne nie do końca akceptowalne przez użytkowników, zbiórki/zrzutki/itd które są przez część tagu uważane za wątpliwe, poza tym spora dawka humoru dla
  • Odpowiedz
@fledgeling:

@grubas_ulany: a wiadomo dlaczego wyjechał z Chin? Wygląda to tak jakby wydalili wielu vlogerów

Cóż, z tego co mówił, to Chiny się za bardzo rozwinęły i ten rozwój nie sprzyjał jego "biznesom", chłop lubi klimat starych Chin, tuktuki, żarcie na ulicy, więcej spraw można było na pysk załatwić. Obecnie takim miejscem dla niego jest Kambodża, czyli nasze polskie wczesne lata 90te, bez papierologii, urzędów, podatków itd.
Jest
  • Odpowiedz
@fledgeling: Witam. Adam Machaj z tej strony autor vloga. Większość osób tutaj to osoby zabanowane u mnie na kanale (nie mogą komentować pod moimi filmami) ale są też osoby mi przyjazne. Do niczego nie namawiam. Jak są jakieś pytania to proszę pisać, w miarę możliwości postaram się odpowiedzieć.
P.S. Nikt mnie z Chin nie wywalił, po 11 latach zachciało mi się zmian i wyjechałem do Kambodży.
  • Odpowiedz
@Bolanren:

Większość osób tutaj to osoby zabanowane u mnie na kanale (nie mogą komentować pod moimi filmami)

Łysy na jakim tu świecie żyjesz? Przecież kto chce to i tak komentuje na YT z innego konta to po pierwsze, po drugie to nie twórz kolejnej fikcji i nie pisz, że to większość, bo niby skąd masz to wiedzieć ¯\_(ツ)_/¯
Masz jakieś statystyki? Czy tylko domysły?
  • Odpowiedz