Aktywne Wpisy
j50_j +3
możecie wyjaśnić po co #rozowe 35plus biorą tabletki anty lub z góry #s--s tylko z zabezpieczeniem (co daje o wiele mniejsze powiedzmy emocje) jak to ostatnia szansa na coś fajnego, zanim będzie gorzej?
szansa ciąży dramatycznie spada, a to ostatni moment na naturalne hormony i owulację..
#logikarozowychpaskow
#blackpill
szansa ciąży dramatycznie spada, a to ostatni moment na naturalne hormony i owulację..
#logikarozowychpaskow
#blackpill
.............?
- tego nie da sie logicznie wyjaśnic 29.1% (30)
- chęć kontroli 19.4% (20)
- narcyzm 8.7% (9)
- brak edukacji i realności 2.9% (3)
- robią z rozpędu "dla partnera"? 15.5% (16)
- inne 24.3% (25)

moll +83
źródło: 1000016440
Pobierz

Z tego co kojarzę pojawiał sie czasem na wykopie - był ten łysy gościu który jeździł po Chinach i zamawiał towary, albo sprawdzał palety. Pokazywał też mnóstwo żarcia. Filmy nie były jakieś super porywające, ale można sobie było obejrzeć Chiny - zwłaszcza mniejsze miasta co jest po prostu ciekawe.
Z tego co rozumiem ten gość teraz wyjechał z Chin, ale dlaczego? Wydalili go? Nie podobały im się jego filmy?
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1628423791CCaoiQDIYOBNSklxxh0VY6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Właściciel tagu może usuwać rzeczy z mojego wpisu?
Czy oni sami posuwali?
@grubas_ulany: a wiadomo dlaczego wyjechał z Chin? Wygląda to tak jakby wydalili wielu vlogerów
Cóż, z tego co mówił, to Chiny się za bardzo rozwinęły i ten rozwój nie sprzyjał jego "biznesom", chłop lubi klimat starych Chin, tuktuki, żarcie na ulicy, więcej spraw można było na pysk załatwić. Obecnie takim miejscem dla niego jest Kambodża, czyli nasze polskie wczesne lata 90te, bez papierologii, urzędów, podatków itd.
Jest
P.S. Nikt mnie z Chin nie wywalił, po 11 latach zachciało mi się zmian i wyjechałem do Kambodży.
Łysy na jakim tu świecie żyjesz? Przecież kto chce to i tak komentuje na YT z innego konta to po pierwsze, po drugie to nie twórz kolejnej fikcji i nie pisz, że to większość, bo niby skąd masz to wiedzieć ¯\_(ツ)_/¯
Masz jakieś statystyki? Czy tylko domysły?