Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.

@Kone1963: w jaki sposób się zgadzają lub nie ? bo przecież minery kopią dalej
zresztą dlaczego mieli by się zgadzać jak im to nie na rękę żeby palić eth
@emjot86: czyli wyboru nie ma
@CryptoMen: jak to głosowanie się odbywa ?
Jest im to nie na rękę, ale nie aktualizując ryzykują zostanie w starym chainie i spalanie 100% xD
@Kone1963: przecież żaden z kopaczy nie będzie chciał ETH 2.0 to dlaczego nie zostaną dalej w 1.0 i #!$%@?ą ten upgrade, pewnie jest ich więcej niż 50%
@banciur: a co w tym złego ?
@banciur: Kopanie to nic trudnego, pobierasz minera, wpisujesz swój adres i odpalasz aplikacje, cała filozofia.
@WhiskeyIHaze: czyli np obywatele są klientami mennicy i drukarki glapińskiego ?(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@emjot86: czyli wyboru nie ma
@szkari: Jest.
Sforkuj sobie kod i kop co tam lubisz z kim tam sobie chcesz.