Wpis z mikrobloga

Jak być Nerdem i wtopić w sumie nie wiem kilkset zł w jeden wieczór bo jest sie simpem. Kolega z pracbazy wieczny użytkownik Tindra nawet nie wiem czy coś kiedyś zaliczył z tej apki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kumpel akutalnie rozpoczął urlop pare dni w domu potem gdzieś jedzie, na Tinderku sparowało mu Julke... Julka szuka znajomych na impreze bo aktualnie spędza wakacje nad morzem. Okzało się ze Julka nie jest sama Julka jest z koleżanką. Chłop dał się namówić na wyjście na drinka etc. Najpierw pojechał po panny uberem już 100 poszła się p-------ć. Idąc dalej Julki chciały drina drinki postawione no to wiadomo następne plny poszły. Po 30 min siedzenia w pubie wypiciu drinka Julki chciały odwiedzić klub który jest obok no to co robi simp idzie z nimi dalej stawia drinki. Co robia Julki znajdują jakiś fajniejszych kolesi, a kumpel zostaje sam ( ͡° ͜ʖ ͡°) To juz nty raz który kumpel się zali jak go laski wykorzystują, przestałem tlumaczyć niekórzy są chyba na to skazani xD Żałuje tylko widoku jego miny jak Juleczki olewaja go i zaczynaja tanczyć z jakimiś chadami a on taka smutna żaba...
#tinder
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kosmita: Beka ze ciagle to samo robi i nie wyciaga wniosków. A szkoda ze ludzie takie k---y i wykorzystuja no chyba ze przyjąć ze loszki to nie ludzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz