@vanzi_gg bo problem nie jest od dzisiaj, w zeszłym roku również mieli "piki", na które nie zwracali uwagi. Przez kilka miesięcy potem było ok, przed 06.2020 mieli rachunki o 400zł zawyżone za 2 miesiące.
@Zarzutkkake 8kw to byś musiał ładować Teslę cały dzień. Ja bym odkopał kabel od ulicy do domu i go sprawdził. W domu zwary nie masz bo by ci już dawno pożar zabrał wszystko
@Zarzutkkake sprawdziłeś pobór miernikiem cegowym? Faktycznie wyszedł tak duży? Jak by Kabel był jebniety to już by się chyba stopił w tym miejscu, co?
Zarzutkkake: parę kW non-stop to zajebiście duża moc. Gdyby to było gdziekolwiek w ścianie/podłodze to byś raczej już dawno o tym wiedział. I martwił się nie o rachunek za prąd, a raczej, gdzie będziesz mieszkał (czy tam pracował) i czy twoje ubezpieczenie na pewno zostanie wypłacone zanim zdążysz z głodu zdechnąć
@PiersiowkaPelnaZiol: z powodu pożaru :) Tu w porywach "znika" do czterech razy więcej, a jeśli znika moc czynna, to znaczy, że finalnie się gdzieś zamienia w ciepło. Dużo ciepła. Zajebiście dużo ciepła. 8kW ciepła to naprawdę zgrabny piec jest. Dla porównania - przeciętna "farelka" ma 2kW mocy.
Zauważyliście jak cicho jest w sprawie protestów ogólnokrajowych w Niemczech? Zamiast tego #!$%@? się cały czas o tych dwóch aresztowanych matołach. Broń boże, jeszcze Polak usłyszy, że Niemiec protestuje i też będzie chciał ( ͡°͜ʖ͡°)
#bekazpisu #pis #po Nie uważacie, że tusk trochę przegina? Jak tak dalej będzie to będziemy mieli początek wojny domowej, bo dwóch dziadków walczy ze sobą, nie zważając na konsekwencje.
#elektryka #detektywzarzutka
@Jarek_P: To chyba właśnie OP był.
@dran2: ech, fakt, wykop mi koło zatoczył, nie skojarzyłem.
@Zarzutkkake: wybacz :)
@Jarek_P: Dlaczego?