Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
toniemojekonto1 +124
Polacy to zapijaczony naród co codziennie chleje!!!
bo dla p0laka PiWO to najświętszy sakrament kurla
TYMCZASEM FAKTY:
#polska #alkoholizm #statystyka #patologia #alkohol
Wczoraj rano obudził mnie kac więc spakowalem sakwy, siadłem na rower i pojechałem z Gdańska przez mierzeje wislaną do granicy z Rosją :) Dziś budzi mnie piękny wschód słońca i satysfakcja. Było warto. Poleżę jeszcze z godzinę i ruszam na śniadanie do Elblaga :)
#hamak #las #mazury #hamakboners #turystyka #polska #hiking #dziendobry
zdarzają się. używam Muga z det 50% więc jest całkiem spoko. ostatnio po trzech dniach w lesie miałem tylko dwa kleszcze mniejsze od główki do szpilki
tak :)
zwierzęta raczej cie omijają z daleka. No poza lisami, te lubią sobie podejść i poniuchać czy masz coś do jedzenia. kumplowi w nocy zjadł taki jeden snickersy i jakieś wege żarcie xD poza tym są nie groźne. Ludzi nigdy nie spotkałem w nocy.
.. > @waspnation:
cały obóz mam zrobiony w minute może dwie. pisałem wyżej że całość mam już gotowa do zawieszenia. muszę tylko wyjac z worka i przypiąć do taśm na drzewach. nie boję się o rower. wydaje mi się że złodzieje nie
dokładnie. najlepiej jest wiosną gdy niema komarów i gdy nie pada deszcz. wtedy budzisz się po prostu bez moskitiery i widzisz korony drzew bujające nad głową. Coś pięknego.
pisałem wyżej. wydra 13 ;)
moskitiere mam osobno od lesovika. ale tiger wood też są spoko.
śpiwór snugpak junglebag
podpinka z aliexpress za jakieś 25$
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora