liminal liminal 03.08.2021, 07:23:01 9 https://k-mag.pl/article/kierowca-formuly-1-zostal-ukarany-za-teczowa-koszulke-kilku-innych-za-antydyskryminacyjne-haslaClickbaitowy gównoartykuł pisany pod tezę. Niesamowite ile można napisać nieprawdy w tak krótkiej notatce.O Astonie:Podczas ostatnich wyścigów F1 o Grand Prix na Węgrzech drużyna niemiecka wykorzystała swoją obecność w mediach???Pozostali trzej członkowie zespołu – Valtteri Bottas, Carlos Sainz i Lance Stroll Dawno nie widzialem tak gównianego "artykułu".#f1 Koosalagoopagoop sEB-q milosz1204 kolegaBob konto usunięte +4 innych
Koosalagoopagoop Koosalagoopagoop 03.08.2021, 07:56:44 via Wykop Mobilny (Android) 7 k-mag@liminal: nie no myślałem że Kevin Magnussen to będzie wiedział co pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°)Żałuję że kliknąłem i nabiłem im traffic na takim gówno artykule liminal konto usunięte SiennyStog konto usunięte konto usunięte +2 innych
Clickbaitowy gównoartykuł pisany pod tezę. Niesamowite ile można napisać nieprawdy w tak krótkiej notatce.
O Astonie:
???
Dawno nie widzialem tak gównianego "artykułu".
#f1
@liminal: nie no myślałem że Kevin Magnussen to będzie wiedział co pisze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żałuję że kliknąłem i nabiłem im traffic na takim gówno artykule