Wpis z mikrobloga

Oskarek po lewej: Zasłużony wyrok, niech zgnije w więzieniu. Powinien wiedzieć, że jeśli z--------a 160km/h to może kogoś zabić. Niech odpowie za swoją głupotę

Przegryw po prawej: Ojej biedny Pan się zestresował przed grupą patusów, ponieważ sam ich sprowokował wjeżdżając w pierwszą kobietę (,) Musiał dojechać na czas do zajezdni i chronić pasażerów których naraził przez swoje zachowanie. Nie musiał wiedzieć, że jeśli potrąci patusa to ten będzie chciał mu wytłumaczyć, że tak się nie robi (,)

#bekazwykopkow #bekazpodludzi #patologia #katowice #wypadek #afera #logikaniebieskichpaskow #przegryw
zaxang - Oskarek po lewej: Zasłużony wyrok, niech zgnije w więzieniu. Powinien wiedzi...

źródło: comment_1627972901mxtPEs3pBPHAaL8fBpUbaE.jpg

Pobierz
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zaxang: ...dziewczyne znajdujaca sie na jezdni w grupie osob ktora probowala sila wylamac drzwi do autobusu. Cwani jestescie bo w obsranej piwnicy u starych wyroki wydajecie. A jakby to was tyczylo to gaz do dechy. Standard. Wiecej pokory gimbazo i wyczucia sytuacyjnego.
  • Odpowiedz
@zaxang: podjechal a ona sie cofnela i jebla w autobus. On w miejscu nie hamuje. Ja generalnie wiem od 25 moze 26 lat ze bieganie i bicie sie na ulicy moze grozic potraceniem. Jestem w stanie tez przewidziec ze gdyby ktos probowal otworzyc drzwi od twojego auta i bylby to sebix 1.90 i 100 kg wagi i jego ekipa obok to bys sie nawet w wozek dzieciecy w----l.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wilkudemoner: Jesteś już jedną z ostatnich osób które broni kierowcę, coraz mniej was zostaje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wasz czas gdzie mogliście zabłysnąć powoli ucieka, będziecie musieli poczekać na kolejną aferę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zaxang: sporo osob juz za kratami widzialo kierowce cbs z wawy i co ? Jajoo xd zobaczymy jaki wyrok zapadnie ale smieszne jest to ze po opisaniu sytuacji morde zamkneles xd co nagle sie okazalo ze bys zrobil dokladnie to samo co ten gosc i oczywicie brak ci odwagi to przyznac cuckoldzie
  • Odpowiedz
Osobiście nie oceniam ani tego po prawej ani po lewej.

nie oceniam, ale wcześniej nazwałem go przegrywem, bo jego wygląd pasuje do mojej retoryki
Oceniam, ale tak naprawdę nie oceniam XD

@zaxang: Masz pewną projekcję wyglądu ludzi którzy cieszą się ze śmierci tej dziewczyny i według ciebie daje ci to prawo na drwiny z wyglądu tego człowieka. Nawet jeśli mówisz że nie oceniasz to wstawiasz jego zdjęcie do Internetu żeby
  • Odpowiedz
  • 0
@KoronaWuhan: Źle się wyraziłem. Normalnie w życiu nikogo nie oceniam przez wygląd. Zrobiłem to tylko teraz i tylko tutaj i w dodatku nie dlatego, że tak myślę tylko podaje kontrast do sytuacji którą ludzie tutaj komentowali przez pryzmat wyglądu i zamożności. Po prostu zależało mi na tym aby pokazać hipokryzje niektórych wykopków.
  • Odpowiedz
@zaxang: nie zmienia to faktu że wstawiłeś zdjęcie jakiegoś człowieka i próbujesz dowodzić swoich racji przez drwiny z jego wyglądu. Wyobraź sobie że ktoś wstawia twoje zdjęcie i tylko na podstawie tego zdjęcia nazywa cię przegrywem.
  • Odpowiedz
  • 0
@KoronaWuhan: Nie wyśmiałbym go nawet tutaj gdyby wcześniej wykopki nie śmiały się z Oskarka. Chciałem pokazać jedynie hipokryzje, nie miałem na celu obrażenie kogokolwiek. Przynajmniej potrafię powiedzieć, że nie miałem zamiaru kogoś obrazić - większość nawet tego nie potrafi.
  • Odpowiedz
@zaxang: ty sam przez swoją nieudolność pokazujesz swoją hipokryzję.
większość nawet tego nie potrafi. ojej jaki ty dobry jesteś.
Co z tego że mówisz że nie miałeś zamiaru nikogo obrażać jak właśnie to robisz XD
  • Odpowiedz
  • 0
@KoronaWuhan: No jestem dobry XD Niestety większość osób stąd ma problemy co udowodniły komentując profil tej dziewczyny w "odrobinę niesmaczny" sposób. Porównujesz mnie bo wstawiłem zdjęcie i pokazuje hipokryzje (czyli właśnie traktuje ich na równo, a nie patrzę na wygląd czy zamożności jak reszta osób tutaj), do osób które piszą na jej profilu, że zasłużyła? XD
  • Odpowiedz
@zaxang: ale ty k---a nazwałeś typa przegrywem przez jego wygląd, jednocześnie wmawiając sobie że wcale go nie oceniasz. Wystawiasz jednocześnie tą osobę na szykany.

Porównujesz mnie bo wstawiłem zdjęcie i pokazuje hipokryzje do osób które piszą na jej profilu, że zasłużyła? XD

Próbujesz mi wmówić że jedno świństwo jest mniejszym świństwem od drugiego? Na podstawie jakiej miary? Twojego poczucia własnej dobroci? Ty nie pokazujesz hipokryzji tylko jesteś hipokrytą.
  • Odpowiedz
  • 0
@KoronaWuhan: Oczywiście, że jedno świństwo jest gorsze od drugiego. Każdy ma swoją miarę i według niej ocenia. Moim celem było pokazanie hipokryzji, a celem wykopków komentujących publiczny profil było wyżycie się. Zapytaj się rodzinę kierowcy czy boli ich, że nazywam go przegrywem. A następnie zapytaj rodzinę czy boli ich, że ludzie mówią, że zasłużyła na najgorsze i wyśmiewają tragedię.

Jeśli źle zrozumiałeś moje intencje to uspokoję Cie - nie uważam,
  • Odpowiedz
opis odnośnika@BigKahunaDick: ja jestem Incelem i n-----------m w podstawówce leszczy. U dyrektora nie raz się było Dopiero zobaczyłem jak to jest gdy w Tibii mnie huncili i zobaczyłem jak to jest. Potem w gimnazjum trochę broniłem takich przegrywów, ale straciłem status samca alfa i żałuję bo typy później nie okazywali szacunku do mnie. Mogłem ich n-------ć przez resztę gimnazjum i ćwiczyć MMA na nich. :/ Przegrałem życie, life is brutal albo
  • Odpowiedz