Aktywne Wpisy
Mr_Swistak +563
Jestem nałogowym oglądającym sprawę dla reportera. Od około 2-3 lat oglądam każdy odcinek, co czwartek.
W nowym odcinku mamy sprawę obywatela Rumunii, który walczy z żoną o dzieci. Elżbieta pokazała, chyba przez przypadek, dokumenty w tej sprawie, pięknie opisane xD
#sprawadlareportera #tvp
W nowym odcinku mamy sprawę obywatela Rumunii, który walczy z żoną o dzieci. Elżbieta pokazała, chyba przez przypadek, dokumenty w tej sprawie, pięknie opisane xD
#sprawadlareportera #tvp
#patologiazewsi #nosaczsundajski #humorobrazkowy
Moja wieś, 35 domów, nie ma sklepu, kościoła, około 100 mieszkańców.
Jest światłowód.
Nie jesteśmy lato, nie jesteśmy sypialnią.
Nie wszyscy żyją z produkcji rolnej ( niektórzy dojeżdżają do pracy 25km) ja akurat pracuje na polu u siebie.
Mordo takie rzeczy istnieją, ale kult #!$%@?
@m_ney: piękna wizja, ale takie sytuacje to już rzadkość Obecnie większość ludzi na wsi chodzi do "normalnych" prac i po powrocie ogarniają gospodarstwo, mało kto ma czas na robienie własnych wyrobów. Wychowałem się na wsi, obecnie też spędzam tam większość czasu i współczesna wieś
@zdjeciegipsu: chłopie żeby sobie świniobicie zrobić, wychodować pomidorki i nastawić ogórki to nie trzeba tak wiele, a na wsi jestem często bo stamtąd pochodzę i jak zajeżdzam do rodziców to dalej tak jest
jak pochodzisz z patologii to bardzo mi przykro ale wyobraź sobie że są świecie normalni ludzie
to nie film ziomek xd
człowieku przecież to koło idealizacji nie stało xD
to że nie każdy jest alkoholikiem to nie jest żadna idealizacja xD
@m_ney: Coś ćpiesz ?
Komentarz usunięty przez autora