Aktywne Wpisy
wersalski_kasztaniQ +129
Ale się biznesy zwijają z Polski. Ciekawe czym jest to spowodowane, nie wiem choć się domyślam( ͡º ͜ʖ͡º). Komu oni wcisną te kredyty jak nie będzie pracy? #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
WielkiNos +413
Wiedzieliście, że są ludzie, dla których książki historyczne czy do fizyki to coś, czego się nie czyta?
#ksiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek
#ksiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek
Kobiety ogólnie lubią te SUVy
@vortop: to są marginalne przypadki. W większości wypadków jest to kura rozpłodowa, której 10 lat starszy misio kupił zabawkę, żeby Karen mogła moggować wszystkich dookoła. Pindy w suwach i drogich furach to jest dramat, one się czują królowymi szos, #!$%@?ą się na maxa bezczelnie i jeszcze potrafią drzeć ryja. A jak
Dla samego jeżdżenia polecam motocykl, za ułamek ceny auta sportowego możesz poczuć prawdziwe przyśpieszenie. Audi RS zostaje w tyle na każdych światłach.
Jeżeli jednak musisz jechać, żeby realizować jakąś pasję, najlepiej zawodowo, to środek transportu nie powinien
to właśnie lochy są takie, że dla nich się liczy to, żeby powozić się jak najlepszym autem, na które nigdy same by nie zarobiły.
co to polskich kierowców to mogę potwierdzić, szkoda strzępić ryja... dużo jeżdżę, to część mojej pracy i