Wpis z mikrobloga

Olgierdano pecie pewnie dobrze już nachlany jesteś chlaj żulu bo tylko to ci zostało. Niedługo będziesz skonczony. Będziesz żebrał o 2 złote na chleb a wszyscy będą na ciebie pluli
#kononowicz #patostreamy
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZielonyKciuk: Oczywiście że salam to hipokryta - sam wciąż insynuuje moje multi (a nawet jakbym kiedykolwiek miał to w zasadzie co z tego?) bo ich Nitrokukła zrobił w c---a, ale już mu nie przeszkadzało odzywać się do zielonek czy są multi pissowca - ergo, on dobrze wie o tym że robią sobie multikonta jego kolesie, min. Analne_D---o i tak długo mu to nie przeszkadza dopóki o nich chodzi. Taka wiesz
  • Odpowiedz
@Wyrocznia123: Tak 2cm nadgarstka, kolega tańczącego w lateksowym wdzianku, zielonka więc faktycznie lepiej żeby ciebie nie poznał XD
@salam: Nie dziw się że ktoś zarzuca tobie posiadanie multikont skoro taka wyrocznia czy złodziej piszą w twoim stylu. Prowokowanie, obrażanie wypisz, wymaluj salejman.
  • Odpowiedz
@ZielonyKciuk: No złodziej to mi pasuje na analnego, ewentualnie Oskara bo też dużo szczeka a jak zaproponujesz spotkanie obsra zbroję.
Zresztą jakie to żałosne, wygrażać typowi pobiciem ale żebyś go pobił to najpierw on musi przyjść do Ciebie i prosić o pobicie bo sam już nie zaproponujesz jemu spotkania.
Te asy udowadniają że są debilami bez godności i honoru które są pewnie jeszcze większe od @farary @kontodozglaszaniapatologiiwykopu i
  • Odpowiedz
@salamsalejman: Raz Ci odpowiem - co Ty gościu p--------z. Już Ci mówiłem, chcesz zgłaszaj nitrokukłę a nie wymyślasz vpny, może jeszcze z Rosji piszę żeby mnie w Polsce nie znaleźli. Ponadto żadnych rad ani Ty ani Twoi kolesie nie udzielaliście kłamco. Ponadto 2 - w jaki sposób sam sposób samo multi ma być znakiem oszustwa - kogo bym oszukał - ciebie, jezuska w żłobku?

Ponadto3 - już chyba zapomniałeś o
  • Odpowiedz
@Qrwencjusz Oo cho cho ale stek zarzutów.
Po pierwsze panie
- żeby mieć multi nie trzeba vpn, wystarczy mieć dwa urządzenia, różne IP dla obu kont i wykop całuje w pukiel. Czemu usilnie zrównujemy się do poziomu idioty, który nie wie jak obejść taki banalny i dziurawy system XD przecież ty wiesz i ja wiem
Dwa:
- nie? A rozmówki i porady u pana d---o to co? Zamiast docenić łaskę jego
  • Odpowiedz