Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
#kononowicz #patostreamy
@salam: Nie dziw się że ktoś zarzuca tobie posiadanie multikont skoro taka wyrocznia czy złodziej piszą w twoim stylu. Prowokowanie, obrażanie wypisz, wymaluj salejman.
Zresztą jakie to żałosne, wygrażać typowi pobiciem ale żebyś go pobił to najpierw on musi przyjść do Ciebie i prosić o pobicie bo sam już nie zaproponujesz jemu spotkania.
Te asy udowadniają że są debilami bez godności i honoru które są pewnie jeszcze większe od @farary @kontodozglaszaniapatologiiwykopu i
Komentarz usunięty przez autora
Ponadto3 - już chyba zapomniałeś o
Po pierwsze panie
- żeby mieć multi nie trzeba vpn, wystarczy mieć dwa urządzenia, różne IP dla obu kont i wykop całuje w pukiel. Czemu usilnie zrównujemy się do poziomu idioty, który nie wie jak obejść taki banalny i dziurawy system XD przecież ty wiesz i ja wiem
Dwa:
- nie? A rozmówki i porady u pana d---o to co? Zamiast docenić łaskę jego