Wpis z mikrobloga

Kierowca autobusu w Polsce widząc bójkę na ulicy morduje jedną osobę:
Wykopki: "Zajebiście. Posprzątał śmieci. Biłbym brawo."

Nieźle macie na bani na tym portalu. Ten kierowca autobusu nie różni się wiele od islamskiego terrorysty. Każdy kto nieironicznie pochwala jednego albo drugiego powinien zostać skierowany na badania.

Obaj do mordercy. To czy mordujesz grupkę doktorów habilitowanych na wakacjach, czy patologie bijącą się na ulicy, nie ma w tym wypadku żadnego znaczenia.

#katowice #niepopularnaopinia #neuropa #polska #4konserwy #patologiazmiasta #wykop
BarszczZUkraincow - Kierowca autobusu w Polsce widząc bójkę na ulicy morduje jedną os...

źródło: comment_1627738585Q5BqVXgV9kEYouTFDzbmYa.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BarszczZUkraincow: Czyli jakbyś jechał dajmy na to osobowka lub nie wiem dostawczaków i ktoś próbował co w-----c szybę w aucie i balbys się o swoje życie lub pasażera to rozumiem ze grzecznie byś im każą zejść z ulicy albo czekał jak cię zabija? MOIM ZDANIEM zanim nie pokażą nagrań z autobusu nie mamy prawa się wypowiadać na ten temat bo widzimy tylko jedna stronę medalu
  • Odpowiedz
  • 0
@FlasH jak się takie coś zgłasza i czy bede musiał iść na przesłuchanie? xD Bo serio mnie już c--j strzela jak czytam wysrywy tych socjopatow, @BarszczZUkraincow masz sto procent racji.

Dzisiaj dałem rekordowa liczbę notek oznaczających podludzi, czarna lista dawno pełna niestety xD
  • Odpowiedz