@SunnO: ja p------e kierowca autobusu zabił człowieka z premedytacją a pojawiają się tutaj głosy, że dobrze zrobił. K---a z kim ja tu siedzę... To jest kryminał po prostu dla tego kierowcy
@Karhun: Tylko dopiszę że wcale go nie bronię, zrobił bardzo złą rzecz ale to że zrobił to z premedytacją to no nie wiem, mi to wygląda na atak paniki i chęć jak najszybszego wydostania się z niekomfortowej sytuacji
Standardowe wykopki. Oczekiwanie zdrowego rozsądku od osoby która została postawiona w anormalnej sytuacji, i mogła realnie czuć się zagrożona ze strony agresywnych patusów.
Typ winny co najwyżej pierwszego potrącenia. Nic nie usprawiedliwia patusów chcących się włamać do autobusu, stawiających normalnego gościa w sytuacji, w której musi decydować czy jego zdrowie i życie, czy osób przed autobusem.
Ale ty masz silną psychikę
@WykopowyCzytelnik: Niewiele się więc od niego różnisz. Również zgłoszone. Zapewne również bez skutku :/
@szubiduba zajebiście silną.
Komentarz usunięty przez autora
Typ winny co najwyżej pierwszego potrącenia.
Nic nie usprawiedliwia patusów chcących się włamać do autobusu, stawiających normalnego gościa w sytuacji, w której musi decydować czy jego zdrowie i życie, czy osób przed autobusem.
Wiadomo, kierowca mógł w nich nie wjeżdżać.