Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
freddd +294
Pamiętasz - plusujesz
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
Czy jak wyśle to do klienta i będzie mieć ciut mniejszy ekran to też mu utnie? Tak ma być? Xd
Skoro już zrobili opcje ustawiania różnych zasad i odległości między elementami względem kontenerów to nie rozumiem czemu to nie działa w preview. Tak samo skaluje się
@uwielbiamnalesniki: Prewka to najczęściej jako prototyp pod testy. Jak chcesz żeby klient mógł sensownie zgłaszać uwagi komentarzem, to powinien mieć podgląd całości ścieżki, a nie prewke.
Co do media queries cos czytałem ze jest Plugin do tego, który przełącza między widokami na breakpointach które przygotujesz, ale zapewne tez tylko przy edycji. Imo to nie powinno być trudne skoro już nadajesz te wszystkie reguły i ograniczenia itp, powinno to w jakiś upośledzony sposób działać responsywnie na prewce. Wiadomo
Imo po prostu tego nie zrobili „bo nie” a nie z jakiegoś sensownego powodu
Swoją drogą projektowanie pod 1920px szerokości też jest dość ryzykowne. Większości użytkownikom i tak te grafiki utnie, dev dostanie zjebe że nie wygląda jak na projekcie i potem