Wpis z mikrobloga

Miałam to olać i zająć się leżeniem i pachnieniem. Ale kozę potrzebujecie w swoim życiu, kogoś kto Wam wytłumaczy jak jest świat skonstruowany. A ze jestem miła, to wam w tym pomogę.

Australia jest zamknięta na 4 spusty od ponad roku. Wylot i wlot graniczy z cudem, jeżeli już się komuś uda dostać pozwolenie, to loty są tragicznie drogie. Do tego na powrocie do Australii obowiązuje dwutygodniowa kwarantanna w pokoju hotelowym, taka przyjemność kosztuje 3,5 tys dolarów. Pomnóżcie to sobie razy ileś tam, jeżeli chcecie wiedzieć ile to jest w złotówkach. Jako mistrzowie klawiatury, napewno jesteście w stanie to zrobić.

Bilet w dwie strony dla dwóch osób to koszt Ok 11/12 tys złotych.

Zrobiłam
  • Odpowiedz
@anita-bielaszka: Chiny, Japonia, Tajlandia i proszę mi uwierzyć, że za własne pieniądze! Szok co?

Twój wpis się poza tym kupy nie trzyma. Jakoś słabo dochodowe te prace i biznes jeśli nie możesz opłacić kwarantanny za 3.5k dolarów. Nie mówiąc już o tym, że musiałaś otworzyć zbiórkę, jakby znajomi nie mogli tobie tych pieniędzy wysłać (tobie specjalnie z małej). I tak szczerze mówiąc widać, że to ty nie ogarniasz życia -
  • Odpowiedz
Przykro mi że Cie to Tak personalnie mocno dotknelo, Podać ci namiar na dobrego terapeutę? Przyda Ci się po takim traumatycznym przeżyciu. Jakaś typiara zrobiła zbiórkę dla znajomych na 5tys zł. Twój przypadek wyglada mi na głębokie PTSD
  • Odpowiedz
@anita-bielaszka: nawet jeśli wszystko co napisałaś jest prawdą To musisz zrozumieć że organizując zbiórkę pieniędzy ogólnopolską wystawiasz się na widok publiczny a ten kto wystawia się na widok publiczny musi się liczyć z krytyką często negatywną kiedy prosi się o pieniądze na takie rzeczy jak powrót do domu kiedy samemu się z niego wyjechało.

Druga sprawa to twoja praca a raczej dwie prace Jeśli zasuwasz na dwa etaty to powinnaś
  • Odpowiedz
@anita-bielaszka Zwykły czarny humor, ale rozumiem, że osoba taka jak ty, która nie potrafi zapewnić własnemu dziecku opieki, nie jest zbyt inteligentna i nie rozumie, że jest na portalu ze śmiesznymi obrazkami ^^
  • Odpowiedz