Aktywne Wpisy

Wujek_Fester +322
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z

HardWax +741

Pisze z problemem z którym, jak sądzę, będziesz mi w stanie pomóc... Pijac do Twojej wypowiedzi w wykopie nt SC2, dokładnie twoje odniesienie do TL2... Mam te grę ja, ma ją mój Brat. Do dziś dnia ciupiemy razem w D2, SC:BW i z wielką chęcią pograłbym z Młodym i w TL2. Jednak jest problem typu takiego że nie potrafimy ustawić sobie LANa przez neta... Mógłbyś mi z tym pomóc? Z jakich programów korzystasz, na jakich ustawieniach sieci, jakiej sieci...
Ja mam telekomunę, Brat ma Dialog. Do tej pory próbowaliśmy przez Hamachi, ale bez pozytywnych rezultatów, mimo ustawiania NATa, zabewę z routerami, antywirami i firewallami. Jakbyś znalazł wolną chwilę na pomoc, będę wdzięczy :) A jak pojawisz się przez przypadek w Katowicach, browar i nocleg masz zapewniony :P
Pzdr, Krzysiek.