Aktywne Wpisy
just-dont-panic +458
No i przyszla ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz w życiu 5 cyfrowa. Trochę dumny, trochę już nie robi to na mnie takiego wrażenia, jak w czasach kiedy zarabiałem 2800 i wyobrażałem sobie jakby to było zarabiać dychę.
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
lukiboss +202
Chłopy pamiętajcie, jak bardzo #!$%@? by nie było nie bierzcie się za samotne madki. Ja wiem, że potrafią one być tak zdesperowane w szukaniu bankomatu, że wezmą nawet największego przegrywa, ale proszę was, nie zniżajcie się do takiego poziomu. Dla tego dziecka NIGDY nie będziecie tatą. Spróbujesz zwrócić uwagę madce, że dziecko coś #!$%@?ło to dostaniecie na mordę tekst "to nie Twoje dziecko, więc nie mów mi jak mam go wychowywać". "Tatą"
Każdy ma ponad milion na insta, ma jakiś swój fan base. Jeśli ktoś odejdzie z ekipy to solo będzie dalej robił hajs
a niektórzy płaczą dalej, że sprzedali plastikowe okulary z allie, jak oni mogli:(((
Oni wszyscy tam orbituja wokol friza, bez niego oczywiscie nie zdechna z glodu, ale pieniadze beda nieporownywalnie mniejsze
Krzychu na kazdym evencie samochodowym jest mile widziany a współpracę sypią mu jakie chce na nich
Nowciax dostałby bez problemu kontrakt na foty za dobry hajs
Murcix może śmiało się przebranżowić i reklamować gówna na Instagramie
Mini Majk to mini Majk, on już i tak wygrał życie
Dalej mi się nie chce