Wpis z mikrobloga

W sumie ciekawe info z konferencji, że XTB ma się stać członkiem GPW, co oznacza, obecność NewConnect i bezpośrednie transakcje z giełdą, a nie przez pośrednika. Fajna alternatywa dla drogich brokerów bankowych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spinor:

XDD a to nie czasem dlatego XTB jest tani, bo właśnie tego nie ma? I nie ponoszą za to opłat?
No ciekawe co się stanie, jeśli zaczną oferować pełne usługi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Thorrand: Będą zachęcali klientów darmowym GPW, a spora ich część z czasem wejdzie na ropkę z dźwignią x100 tracąc cały kapitał. Hazardziści będą zapewniali, że będę miał darmowe usługi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@spinor:

Nie chcę być niemiły, ale to co piszesz to zwykłe fantazje... Fakty są takie jakie są ¯\_(ツ)_/¯ Przy małej zmienności rynku -24 miliony straty.

Piszesz tak tylko dlatego, bo pozycja w twoim portfelu zapaliła się na czerwono.
  • Odpowiedz
@Thorrand: Jak ja nawet XTB nie mam w portfelu, chłopie co ty piszesz. Cieszę się jako klient bo mnie ING wkurza i zwiększa opłaty, będę miał gdzie NewConnectem handlować.
  • Odpowiedz
@spinor:

Aaaaaaaaaa to sorrki w takim razie :) Po prostu dzisiaj takie slogany o wspaniałej przyszłości i super okazji śmigają po tagu i różnych forach więc myślałem, że... (sam rozumiesz).

Jednak tak jak zauważyłem wcześniej - jest ''za darmo" bo (między innymi) nie ponoszą opłat za te usługi, które wkrótce (ponoć) chcą oferować ;p
  • Odpowiedz