@EvilToy: O faktycznie. Ja ją kojarzyłem z kwestionariusza z gender xD Jeśli sama źle życzy innym to w sumie nic dziwnego że sama obrywa. @nom_om: No i?
@EvilToy: Polaku wybierz mądrze, prawacka ugabuga troglodytka karmiąca się nienawiścią do innych ludzi vs zadbana, pogodna i tolerancyjna tomboy idąca z sukcesem przez życie
@EvilToy zawsze mnie bawi jak lewactwo podciera sobie dupe chrześcijaństwem nie majac o tym pojęcia, czasem udają ze maja bo cos tam przeczytali jakis fragment xD ale kiedy trzeba go zrozumiec i przeczytac jakąś encyklike papieską to juz im nie podrodze bo stanowisko KK Jest to samo od 2tys lat
@EvilToy: Po prostu oddzielmy osiągnięcia sportowe danych ludzi od ich prywatnych poglądów. Łącznie tych dwóch kwestii nigdy nie doprowadzi do czegoś dobrego.
@mirage50: No szok, ze ludzie nie chca kibicować glupiemu troglodycie ktory otwarcie szczuje na inne grupy społeczne i trzyma sztame z pisowskim reżimem
@nom_om: No i?
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16274796491srITn8cJ3rBnUqQ87zXCV.jpg
Pobierz@patykiem_pisane: To ona zaczęła. Nie chcę żeby Polska była reprezentowana przez taką podłą kreaturę.
@mirage50: Od kiedy bycie tolerancyjnym oznacza tolerowanie szkodliwych zachowań i zjawisk? Wyjaśnij, może coś mi umknęło ;)
Otoz tak to nie działa.
Guglaj sobie paradoks tolerancji, może się czegoś nauczysz.
@mirage50: No szok, ze ludzie nie chca kibicować glupiemu troglodycie ktory otwarcie szczuje na inne grupy społeczne i trzyma sztame z pisowskim reżimem