Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 38
Jak wsluchac sie w ostatnie live wardegi, to chyba cos wie o Marcysi i pojawiajacych sie tu oskarzeniach co do jej przeszlosci ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeszcze w kontekscie goli mocno odniosl sie do ekipy, zeby go nie w-------i.

Mam nadzieje, ze ta drama dopiero sie rozpedza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ekipa #friz #youtube
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wojteksrz: ja tak liczylem bardzo podczas tego live, ze jednak sie wyprowadzi z rownowagi i powie wszystko! Taki zawód no.. mam nadzieje, ze dalej go beda w------c i w koncu wszystko powie co wie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wojteksrz: niee mi z tym filmem wydaje sie, ze to duzo ludzie sobie nadpisali. Wierze, ze ma slaba przeszlosc ale nie wierze, ze bylaby na tyle durna by bedac dziewczyna youtubera, ktory jest w najbardziej rozpoznawalnej gr na yt by sie zglosila do takiego wywiadu xD
  • Odpowiedz
@corryand: Ten wywiad na bank był przed długo przed ekipa a pewnie jeszcze przed tym jak spotykała się z tromba. Do tego podobny sposób wypowiedzi praktycznie identyczny. Zakryte dlonie-zakrywanie ewentualnych tatuaży. Wiadomo nadal małe szanse ale może być. Do tego jak opowiadała o byłym to też to się po części nakłada na jej byłego.
  • Odpowiedz