Wpis z mikrobloga

@SpasticInk: Ale po co Ty się doszukujesz tutaj jakichś spisków, ludzie to debile i tyle bez względu na podziały polityczne czy ktoś nosi maskę czy nie nosi nie ma to żadnego znaczenia, widziałem typów co ciągnikiem w polu w maseczce jechali sami no i mam twierdzić że to jest prowokacja by ośmieszyć noszenie maseczek? xD Tak samo jak teraz te naloty na punkty szczepień co więksi debile to robią i
  • Odpowiedz
przykład pięknej eskalacji polaryzacji między ludźmi, władza, politycy i rząd zgotowali nam ten los,a ty powinieneś być ponadto, zamiast tego brandzlujesz się do tego

@SpasticInk: Politycy sprawili, że ci ludzie są foliarzami bez rozumu i godności? Nowe, nie znałem xD Nie potrzebuję polityków aby piętnować głupotę i foliarstwo - robiłem to przed pandemią, robię to w też w czasie pandemii.
  • Odpowiedz
@greven: ależ skąd, ludzie zawsze byli idiotami, rząd to tylko teraz sprytnie wykorzystuje w swoich rozgrywkach do polaryzacji i skłócania obywateli w myśl startegii "dziel i rządź" ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: O Panie, złote złoto z tym pracodawcą XDDDD

@SpasticInk

ależ skąd, ludzie zawsze byli idiotami, rząd to tylko teraz sprytnie wykorzystuje w swoich rozgrywkach do polaryzacji i skłócania obywateli w myśl startegii "dziel i rządź" ¯_(ツ)_/¯

Ale przecież nikt nie robi żadnej polaryzacji. Po prostu szury są szurami i tyle w temacie. Gorzej, że policja zamiast stanowczo rozpędzać takich szkodliwych p-----w, to wokół nich tańczy i boi się
  • Odpowiedz
@greven: Tego złota jest tam mnóstwo xD
Kiedyś był jeszcze live z pijackiej awantury w Krakowie na Kazimierzu w maju gdy łazili po rynku w Krakowie drąc mordy z Sochą przez megafony wieczorem po pikiecie pod punktem szczepień poszli na Kazimierz do pewnego lokalu który się otworzył i jak się opili to zrobili pijacką burde przed lokalem xD Wojciechowski (ten od strajku przedsiębiorców) uspokajał motłoch ale opici wszyscy byli i
  • Odpowiedz