Aktywne Wpisy

FajnyTypek +199
Aktualnie w Anglii, Belgii, Francji, Niemczech są protesty antyimigracyjne, a muzułmanie nawołują do szariatu.
I tak sobie myślę, że ciesze się, że żyje w tej rasistowskiej Polsce ( ͡º ͜ʖ͡º) zachód ma wielki problem
I tak sobie myślę, że ciesze się, że żyje w tej rasistowskiej Polsce ( ͡º ͜ʖ͡º) zachód ma wielki problem
źródło: temp_file6050898832495714897
Pobierz
Salomonthekrol +1094
źródło: 1000003957
Pobierz

@SpasticInk: Politycy sprawili, że ci ludzie są foliarzami bez rozumu i godności? Nowe, nie znałem xD Nie potrzebuję polityków aby piętnować głupotę i foliarstwo - robiłem to przed pandemią, robię to w też w czasie pandemii.
@SpasticInk
Ale przecież nikt nie robi żadnej polaryzacji. Po prostu szury są szurami i tyle w temacie. Gorzej, że policja zamiast stanowczo rozpędzać takich szkodliwych p-----w, to wokół nich tańczy i boi się
źródło: comment_1627376235CuGD6UN1tdmR8QFHo4WyjH.jpg
PobierzKiedyś był jeszcze live z pijackiej awantury w Krakowie na Kazimierzu w maju gdy łazili po rynku w Krakowie drąc mordy z Sochą przez megafony wieczorem po pikiecie pod punktem szczepień poszli na Kazimierz do pewnego lokalu który się otworzył i jak się opili to zrobili pijacką burde przed lokalem xD Wojciechowski (ten od strajku przedsiębiorców) uspokajał motłoch ale opici wszyscy byli i
Nie ma w tym żadnej polityki, po prostu czysta rozrywka xD