@wiem_wszystko: co ma piernik do wiatraka xd czy ty właśnie porównałeś swoje życie do poziomu złożoności i potencjału odkryć pozaziemskich? XD jak duże mniemanie masz o sobie? XDD
@wiem_wszystko: to tylko dowodzi ze mamy mase idiotow podatnych na manipulacje. Dziwnym trafem tam gdzie najmniej szczepien to najwyzsze poparcie ma PiS, ciekawe czemu...
@ghandi92: nie wiem ile masz lat ale twoja naiwnosc w odkrywanie pozaziemskie przy naszej technologii jest zatrwazajaca. Dosc powiedziec ze sonda voyager ktora przeleciala caly uklad sloneczny i nie wyslala nic co przydaloby sie by rozwinac nas technologicznie, sa na to opracowania NASA, wystarczy poczytac. Zreszta najwieksze skoki technologiczne przypadaja w historii ludzkosci nie na odkrycia kosmosu a na odkrycia w dol naszej ziemi.
@AgentGRU: podatne na co? Nazywasz tych ludzi podatnymi ktorzy ogladaja tube propagandowa tvp i nie poszli sie zaszczepic? Radio, telewizja, gazety wszystko pompuje ten cyrk a ty piszesz ze oni sa podatni na manipulacje? Kogo? Nie widzialem nawet jednego filmiku na YT o jakis spiskach bo utrzymuje sie maks 20 minut. A ty piszesz ze starsi ludzie pisowcy sie nie szczepia mimo ze tam leci propaganda szczepionkowa 24/7 xddd
@wiem_wszystko: na początku tego wieku na Polaków padł blady strach przez maszty telekomunikacyjne. Pamiętam doniesienia medialne o protestach przeciwko nadajnikom 3G XD wtedy też krzyczano o kontroli umysłów, depopulacji...
Pamiętam protesty przed przystąpieniem do UE, kiedy Lepper straszył, że Bruksela przyjdzie i krowom wymiona zwiąże, a na pola stonkę wypuści by polskiego rolnika gnębić.
Później prawa strona polskiej sceny politycznej zaczęła straszyć imigrantami, których unia miała przyjmować milionami.
A ty piszesz ze starsi ludzie pisowcy sie nie szczepia mimo ze tam leci propaganda szczepionkowa 24/7 xddd
@wiem_wszystko: bo taka jest prawda. A nie szczepią sie bo sa idiotami, ale spokojnie, wszyscy sie ieszcze zaszczepicie. Oby wprowadzili platne szczepienia, to zaraz procent podskoczy
@ghandi92: no i co mamy? Ue wprowadzajace drakonskie limity na emisje, za drogi i tak placimy na bramkach gruba kase i stoimy w korkach na autostradach, wsie sie nie rozwijaja, miasta powiatowe stoja w miejscu mimo unijnych doplat. Imigranci z ukrainy zalewaja nasz kraj, ostatnia afera z studiami to potwierdza. Mam wymieniac dalej? Nie ma potrzeby wierzyc polityka.
@wiem_wszystko: w8 czego ty się spodziewasz? Xd Że na Marsie odnajdziemy miecze laserowe? Tobie się wydaje, że jesteś członkiem "wolnomyślicieli", którzy wyłączyli tv i włączyli myślenie. Prawda jest taka, że choć pandemiczna sraczka w mediach może przyprawiać o mdłości (wow, media wykorzystują do cna nośny temat, kto mógłby pomyśleć?! XD) to największe problemy z myśleniem i największe ekscesy (vide skandowanie, że za pandemią stoją Żydzi XD) obserwuję po stronie antyszczepionkowych szurów
@ghandi92: nie chce mi sie dyskutowac z osoba ktora w dyskusji atakuje. Odnies sie do moich argumentow a jak nie masz wiedzy to odezwij sie na pw przesle ci pare opracowan np. Polskiego ministerstwa ds. Rozwoju. Sobie poczytasz jak marnuje sie europejskie pieniadze. Koncze. Nara
@wiem_wszystko: nie no, pewnie XD tak pewny swojej racji, że kilka pytań już burzy twoją wizję świata XD środki unijne są marnowane? Nowe, nie znałem XD a czyja to wina? Kto te środki wydaje? Bruksela czy Polacy? XDD
Pewnie, że mogę odnieść się do twoich argumentów ale po co? To wątek o karygodnym, głupim i na pewno nie jednorazowym zachowaniu osób podobnych tobie - wątpiących w pandemię i skuteczność szczepionek, przekonanych
@Neubert: stop segregacji mordercow. To ze ktos kogos zabil wcale nie oznacza ze trzeba go segregowac i oddzielac od spoleczenstwa. Juz Hitler segregowal ludzi i jak to sie skonczylo?? Powtarzam: stop segregacji!! Wylacz TV, wlacz myslenie!!
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
@wiem_wszystko: to tylko dowodzi ze mamy mase idiotow podatnych na manipulacje. Dziwnym trafem tam gdzie najmniej szczepien to najwyzsze poparcie ma PiS, ciekawe czemu...
Pamiętam protesty przed przystąpieniem do UE, kiedy Lepper straszył, że Bruksela przyjdzie i krowom wymiona zwiąże, a na pola stonkę wypuści by polskiego rolnika gnębić.
Później prawa strona polskiej sceny politycznej zaczęła straszyć imigrantami, których unia miała przyjmować milionami.
Jak dotąd wszystkie
@wiem_wszystko: czyli tzw. chlopski rozum
@wiem_wszystko: bo taka jest prawda. A nie szczepią sie bo sa idiotami, ale spokojnie, wszyscy sie ieszcze zaszczepicie. Oby wprowadzili platne szczepienia, to zaraz procent podskoczy
@wiem_wszystko: bo sie skonczy tak jak na powyzszym filmiku
Pewnie, że mogę odnieść się do twoich argumentów ale po co? To wątek o karygodnym, głupim i na pewno nie jednorazowym zachowaniu osób podobnych tobie - wątpiących w pandemię i skuteczność szczepionek, przekonanych