Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

53% ludzi w polsce nie przyjelo szczepionki.

@wiem_wszystko: to tylko dowodzi ze mamy mase idiotow podatnych na manipulacje. Dziwnym trafem tam gdzie najmniej szczepien to najwyzsze poparcie ma PiS, ciekawe czemu...
  • Odpowiedz
@ghandi92: nie wiem ile masz lat ale twoja naiwnosc w odkrywanie pozaziemskie przy naszej technologii jest zatrwazajaca. Dosc powiedziec ze sonda voyager ktora przeleciala caly uklad sloneczny i nie wyslala nic co przydaloby sie by rozwinac nas technologicznie, sa na to opracowania NASA, wystarczy poczytac. Zreszta najwieksze skoki technologiczne przypadaja w historii ludzkosci nie na odkrycia kosmosu a na odkrycia w dol naszej ziemi.
  • Odpowiedz
@AgentGRU: podatne na co? Nazywasz tych ludzi podatnymi ktorzy ogladaja tube propagandowa tvp i nie poszli sie zaszczepic? Radio, telewizja, gazety wszystko pompuje ten cyrk a ty piszesz ze oni sa podatni na manipulacje? Kogo? Nie widzialem nawet jednego filmiku na YT o jakis spiskach bo utrzymuje sie maks 20 minut. A ty piszesz ze starsi ludzie pisowcy sie nie szczepia mimo ze tam leci propaganda szczepionkowa 24/7 xddd
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: na początku tego wieku na Polaków padł blady strach przez maszty telekomunikacyjne. Pamiętam doniesienia medialne o protestach przeciwko nadajnikom 3G XD wtedy też krzyczano o kontroli umysłów, depopulacji...

Pamiętam protesty przed przystąpieniem do UE, kiedy Lepper straszył, że Bruksela przyjdzie i krowom wymiona zwiąże, a na pola stonkę wypuści by polskiego rolnika gnębić.

Później prawa strona polskiej sceny politycznej zaczęła straszyć imigrantami, których unia miała przyjmować milionami.

Jak dotąd wszystkie
  • Odpowiedz
Nie widzialem nawet jednego filmiku na YT o jakis spiskach bo utrzymuje sie maks 20 minut

@wiem_wszystko: czyli tzw. chlopski rozum

A ty piszesz ze starsi ludzie pisowcy sie nie szczepia mimo ze tam leci propaganda szczepionkowa 24/7 xddd

@wiem_wszystko: bo taka jest prawda. A nie szczepią sie bo sa idiotami, ale spokojnie, wszyscy sie ieszcze zaszczepicie. Oby wprowadzili platne szczepienia, to zaraz procent podskoczy
  • Odpowiedz
@ghandi92: no i co mamy? Ue wprowadzajace drakonskie limity na emisje, za drogi i tak placimy na bramkach gruba kase i stoimy w korkach na autostradach, wsie sie nie rozwijaja, miasta powiatowe stoja w miejscu mimo unijnych doplat. Imigranci z ukrainy zalewaja nasz kraj, ostatnia afera z studiami to potwierdza. Mam wymieniac dalej? Nie ma potrzeby wierzyc polityka.
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: w8 czego ty się spodziewasz? Xd Że na Marsie odnajdziemy miecze laserowe? Tobie się wydaje, że jesteś członkiem "wolnomyślicieli", którzy wyłączyli tv i włączyli myślenie. Prawda jest taka, że choć pandemiczna sraczka w mediach może przyprawiać o mdłości (wow, media wykorzystują do cna nośny temat, kto mógłby pomyśleć?! XD) to największe problemy z myśleniem i największe ekscesy (vide skandowanie, że za pandemią stoją Żydzi XD) obserwuję po stronie antyszczepionkowych szurów
  • Odpowiedz
@ghandi92: nie chce mi sie dyskutowac z osoba ktora w dyskusji atakuje. Odnies sie do moich argumentow a jak nie masz wiedzy to odezwij sie na pw przesle ci pare opracowan np. Polskiego ministerstwa ds. Rozwoju. Sobie poczytasz jak marnuje sie europejskie pieniadze. Koncze. Nara
  • Odpowiedz
@wiem_wszystko: nie no, pewnie XD tak pewny swojej racji, że kilka pytań już burzy twoją wizję świata XD środki unijne są marnowane? Nowe, nie znałem XD a czyja to wina? Kto te środki wydaje? Bruksela czy Polacy? XDD

Pewnie, że mogę odnieść się do twoich argumentów ale po co? To wątek o karygodnym, głupim i na pewno nie jednorazowym zachowaniu osób podobnych tobie - wątpiących w pandemię i skuteczność szczepionek, przekonanych
  • Odpowiedz
@Neubert: stop segregacji mordercow. To ze ktos kogos zabil wcale nie oznacza ze trzeba go segregowac i oddzielac od spoleczenstwa. Juz Hitler segregowal ludzi i jak to sie skonczylo?? Powtarzam: stop segregacji!! Wylacz TV, wlacz myslenie!!
  • Odpowiedz