Aktywne Wpisy
Goronco +708
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej, tak w skrócie to jestem w długoletnim związku, ale od kilku miesięcy podoba mi się koleżanka z pracy o której ciągle myślę i przestać nie mogę... Mam 32 lata. Ona trzyma mnie na dystans bo wie, że mam narzeczoną. Nie mam pewności, że ja też jej się podobam, więc gdybym postawił wszystko na jedną kartę to możliwe że bym został sam. Wiem tylko tyle, że jak z nią rozmawiam to czuję że nadajemy na tych samych falach i jest tak zwane flow. Kocham moją narzeczoną i ogólnie jest nam dobrze razem, ale chyba czegoś jednak mi brakuje. Uważam, że to co wyprawiam to nic innego jak zdrada emocjonalna.
Co by było gdybym zerwał z narzeczoną i próbował sił z koleżanką?
Jaka będzie nasza wspólna przyszłość, gdy zostanę z obecna narzeczona?
Często
Hej, tak w skrócie to jestem w długoletnim związku, ale od kilku miesięcy podoba mi się koleżanka z pracy o której ciągle myślę i przestać nie mogę... Mam 32 lata. Ona trzyma mnie na dystans bo wie, że mam narzeczoną. Nie mam pewności, że ja też jej się podobam, więc gdybym postawił wszystko na jedną kartę to możliwe że bym został sam. Wiem tylko tyle, że jak z nią rozmawiam to czuję że nadajemy na tych samych falach i jest tak zwane flow. Kocham moją narzeczoną i ogólnie jest nam dobrze razem, ale chyba czegoś jednak mi brakuje. Uważam, że to co wyprawiam to nic innego jak zdrada emocjonalna.
Co by było gdybym zerwał z narzeczoną i próbował sił z koleżanką?
Jaka będzie nasza wspólna przyszłość, gdy zostanę z obecna narzeczona?
Często
W związku z powyższym proszę Was o radę: jaki telefon w połowie 2021 roku warto kupić, by mógł wytrzymać równie długo (o ile to w ogóle możliwe)? Budżet, jaki mógłbym przeznaczyć na nowy zakup, to maks. 3,5k
#android #ios #smartfon #kiciochpyta
Jak miałeś jabłkofon to bym imo został przy Apple i wziął Iphona 12. Jak android to osobiście celowałbym w OnePlusa 9. Mam obecnie OP7 i bardzo sobie chwalę. Spadał mi niezliczoną ilość razy i ciągle działa doskonale.
A jak iPhone to już 12 bierz
@Pietrek9: myślałem, by kupić iphone'a (tym bardziej po aktualizacji dotyczącej wycofania uprawnień dotyczących śledzenia przez aplikacje), jednak boję się tego, że system jest dosyć zamknięty i nie da się instalować nieoficjalnych apek bez jailbreaka plus zdaje się, że nie da się wgrywać swoich plików bez itunesa. Samsunga bym już raczej nie chciał, bo ich nakładka była trochę takim zamulaczem telefonu (no chyba, że w tych nowych jest
No na iphona niestety system zamkniety i wiekszosci apek nie ma, ale sa odpowiedniki, iphone na pewno posluzy dluzej, bedzie bardziej stabilny. Jak bys mial mwcbooka to idzie sie łatwo łaczyc za pomoca air(cos tam) xd nie pamietam nazey dawno nie uzywalem xd
Mama ma Redmi
Na s21+ nie odczułem żadnych zawieszeń wiec powinno być okej
@mankhoody: to zwracaj uwagę na rozmiar, jeśli robisz przesiadkę z S5. ;)
Ja zmieniam co dwa lata, a stary zachowuję.
@Eskim0s: ja wychodziłem z założenia, że po co mi nowy, skoro ten jest jeszcze ok. Ale niestety, przyszedł jego kres ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@BioChemiczny: oneplus 9 wydaje się być spoko, tylko widzę, że nie ma gniazda na karty pamięci i inni producenci (Samsung, Xiaomi) też
@Eskim0s: z tym się zgodzę - ja na kartę ściągałem dużo albumów ze spotify, do tego trochę aplikacji, zdjęć, filmów