Wpis z mikrobloga

Czemu na #nintendoswitch nie ma więcej gier w stylu Zeldy. :/ Przeszedłem sobie ostatnio i chciałbym sięgnąć po coś równie grywalnego, dużego i niechińskobajkowego i nie mam pomysłu. :/

Macie jakieś poomysły na:

- grę AAA ,
- nie chińszczyznę/japońszczyznę,
- nie Mariana (oczywiście lubię)

w co będę mógł sobie na spokojnie pograć w pociągu? Ostatnio grałem w Hadesa, też bardzo spoko. Ale jest coś AAA w 3d? Co polecacie? Jakiś port może?

#pytanie #nintendoswitch #gry
m.....o - Czemu na #nintendoswitch nie ma więcej gier w stylu Zeldy. :/ Przeszedłem s...

źródło: comment_1627140445fEUsyM4TLYBF94CfpJR7I5.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maly_ludek_lego: Immortals to świetna i bardzo zeldowa gra ( ͡° ͜ʖ ͡°) polecam z całego serduszka! Natomiast jak Breath of the Wilde przeszedłem dwa razy tak odbiłem się od Age of Calamity. Tam masz zamknięte mapki i napierdzielasz się z tysiącami przeciwników na raz.
  • Odpowiedz
trochę to przeczy chyba jedno drugiemu, bo Zelda to właśnie typowo chińsko/japończyzna animcowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@fizzly: No nie. Typowo animcowe to jest Xenoblade Chronicles czy inna persona 5
  • Odpowiedz
@maly_ludek_lego: Jest fabuła, która nawet nawiązuje do botw, ale cały sens polega na wybraniu areny z mapy i napieprzaniu ile wlezie w dwa przyciski. Polecam obejrzeć jakiś gameplay na yt to sam sprawdzisz czy Ci odpowiada.
  • Odpowiedz