@wierzbolas: Siemka, Zdjecie takie z dupy trochę, ale myślę, że jakoś taka, że nie da się rozpoznać niczyjej twarzy a mnie ciekawi bardzo takie ćwiczenie. Ktoś się zna czy ono jest legit? Warte ćwiczenia? Poprawne? #silownia #trening
@wierzbolas: jednak, ale koleś robił to nieprawidłowo, a samo ćwiczenie jest IMO pokraczne (sam fakt obracania sztangi w maszynie jest niezręczny), nie wygląda legit a bardziej na wymysł youtubera
@wierzbolas To ciekawa wariacja wyciskania hantli wasko na ławce z lekkim skosem (np. 15 stopni). Należy mocno spinać mięśnie klatki po wyschnięciu. Na YT Szymon Moszny omawia ten wariant z hantlami. A ta akcja z suwnicą, ciekawa ( ͡º͜ʖ͡º)
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
Zdjecie takie z dupy trochę, ale myślę, że jakoś taka, że nie da się rozpoznać niczyjej twarzy a mnie ciekawi bardzo takie ćwiczenie. Ktoś się zna czy ono jest legit? Warte ćwiczenia? Poprawne?
#silownia #trening
Komentarz usunięty przez autora
Znane ćwiczenie w eastside
Komentarz usunięty przez autora
Na YT Szymon Moszny omawia ten wariant z hantlami.
A ta akcja z suwnicą, ciekawa ( ͡º ͜ʖ͡º)