Wpis z mikrobloga

@RaportzPanstwaSrodka: też jestem tego zdania i ogólnie w internecie przeważnie ludzie piszą źle, jeżeli im się podoba to po prostu oglądają i tyle. Na samym wykopie brakuje słów pochwały bo ludzie się boją zaszczucia przez tych hejterów i wyzwisk od piesków itd. Niestety dużo tutaj toksycznych ludzi
@albertm: tak, teraz takie czasy że o "twórcy" można pisać tylko dobrze bo jak się coś krytycznego napisze, to od razu hejt i blokada albo czarna lista.
Widać są ludzie którzy żadnej krytyki nie przyjmują dlatego łatwiej im powiedzieć że wszyscy to hejterzy.
Do tego szanowny prezes myślał że tutaj też będzie taką samą propagandę uprawiał i czytał jak go wychwalają, no niestety to tak nie działa. Przynajmniej w teorii żyjemy
@Ziom166: od wczoraj łysy robi "desant" i próbuje zaspamić tag, aby nowi użytkownicy nie dowiedzieli się o co chodzi na tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest mnóstwo powodów dla których warto być na tym tagu. Np straszenie nas pozwami sądowymi, itd. na swoim kanale yt @RaportzPanstwaSrodka zakrzywia rzeczywistość ale na Wykopie to się mu nie uda. Wiele osób się na niego zawzięło i poszły zgłoszenia i z
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@grubas_ulany: Daruj sobie przemycanie narracji bo mnie nie obchodzi, Twoje ani innych sugerowanie co mam myśleć.

Zastanawia mnie co to za kolejna telenowela dla ubogich sie rozgrywa. Nadal. Bo nadal nie mam konkretów

Dlatego prosze o konkrety.
- Co użytkownik raportzpanstwasrodka zwalił, nie wiem oszukał kogoś, wyrządził krzywde cokolwiek konkretnego.
- Dlaczego to jest złe

Bo że jest tu wojenka pt. Czy krytyka to hejt odcinek 7263638227292648202782 to już wiem.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ziolowytomek: Mam czas. Moze być link dla niekumatych.

A że wykopki sobie kolejną osobę jako zabawkę znalazły to wiadome. Jeszcze na grubo przed axelio i pierwszymi aferami zbożowymi to zjawisko trwalo.

Najwyżej dam tag na czarno, szkoda nerwów tracić.
@RaportzPanstwaSrodka: Nie musisz się z tym zgadzać, ale moim zdaniem jakbyś był transparentny i pokazywał na co poszły pieniądze ze zbiórek, albo w końcu co z tą ziemią to byłbyś czysty i nikt by ci nic nie mógł zarzucić.
A tak to zbierasz teraz to co sobie wcześniej zasiałeś.
Nie wrzucaj mi różnych wpisów innych bo ja odpowiadam za siebie, nie będę tłumaczył tutaj innych, tak jak pisałem jak ci się