Aktywne Wpisy
wolskiowojnie +46
#wolski #wolskiowojnie #geopolityka #ukraina #polityka
Z tym że usuwam konto to był prima-aprilisowy bait oczywiście :D
Not today.
Z tym że usuwam konto to był prima-aprilisowy bait oczywiście :D
Not today.
Zomal +31
Jakie tl;dr czemu jest tu taka ekscytacja tym tagiem i tą dwójką osób?
Komentarz usunięty przez autora
Widać są ludzie którzy żadnej krytyki nie przyjmują dlatego łatwiej im powiedzieć że wszyscy to hejterzy.
Do tego szanowny prezes myślał że tutaj też będzie taką samą propagandę uprawiał i czytał jak go wychwalają, no niestety to tak nie działa. Przynajmniej w teorii żyjemy
Jest mnóstwo powodów dla których warto być na tym tagu. Np straszenie nas pozwami sądowymi, itd. na swoim kanale yt @RaportzPanstwaSrodka zakrzywia rzeczywistość ale na Wykopie to się mu nie uda. Wiele osób się na niego zawzięło i poszły zgłoszenia i z
Zastanawia mnie co to za kolejna telenowela dla ubogich sie rozgrywa. Nadal. Bo nadal nie mam konkretów
Dlatego prosze o konkrety.
- Co użytkownik raportzpanstwasrodka zwalił, nie wiem oszukał kogoś, wyrządził krzywde cokolwiek konkretnego.
- Dlaczego to jest złe
Bo że jest tu wojenka pt. Czy krytyka to hejt odcinek 7263638227292648202782 to już wiem.
A że wykopki sobie kolejną osobę jako zabawkę znalazły to wiadome. Jeszcze na grubo przed axelio i pierwszymi aferami zbożowymi to zjawisko trwalo.
Najwyżej dam tag na czarno, szkoda nerwów tracić.
A tak to zbierasz teraz to co sobie wcześniej zasiałeś.
Nie wrzucaj mi różnych wpisów innych bo ja odpowiadam za siebie, nie będę tłumaczył tutaj innych, tak jak pisałem jak ci się
....murem za Bonusem jak zdarta płyta...
( ͡° ͜ʖ ͡°) Albert czujesz jak rymujesz??
I to jest bardzo dobry pomysł. Brawo Ty.