Mogę wejść do kina czy restauracji mając ebolę, gdzie śmiertelność to 50% Mogę wejść do kina czy restauracji mając ospę, gdzie śmiertelność to 30% Mogę wejść do kina czy restauracji mając sars, gdzie śmiertelność to 10% Nie mogę wejść nigdzie, muszę mieć paszport polsatu, kod na ręce i w telefonie żebym nie zaraził nikogo chorobą, której śmiertelność wynosi 0,0003% Kto tu jest szurem? #koronawirus #covid19
@szuwarek: ja p------ę, szanujmy sie. Rząd pis to g---o, a wszystkie restrykcje powinny być już dawno zniesione, ale co Ty właśnie za gównoposta wyprodukowałeś to głowa mała.
@Zlpnc: pogadamy za rok przy piątej czy tam szóstej fali. zresztą nie wiem co niby nie jest prawdą skoro już teraz do kina kupuje się bilety segregując ludzi, na pływalniach w kasach również itd. widzę że żabkom można jeszcze podkręcić temperaturę o 3-5 stopni bo nic nie czują
@Zlpnc: ok, przykłady nie są może w 100% trafne ale faktem jest że ze świata robi się drugie Auschwitz i burzy wszystko co do tej pory zostało wypracowane przez wirusa, który ma śmiertelność podobną (lub niższą w pewnych grupach wiekowych) do najzwyklejszej grypy @RandomowyMetal: i co w związku z tym, że sars jest kuzynem cov19 bo za bardzo nie widzę związku w kontekście mojego przekazu?
@szuwarek ty jestes szurem bo ospa zostala wyeradykowana w 1980 dzieki szczepieniom wlasnie, a jakbys byl zarazony sars lub ebola to bys zostal przymusowo leczony i nikt by sie ciebie nie pytal czy chcesz czy nie. Ogarnij temat zanim znow sie zblaznisz.
@szuwarek ✓obalili wszystkie twoje argumenty NO MOZE Z NIMI NIE TRAFIŁEM ALE ROBIA Z ŚWIATA AŁSZWIC sens dyskusji z tobą jest na poziomie grania z gołębiem w szachy. Nie ważne co zrobisz, gołąb wlezie na szachownicę, obsra ją, poprzewraca figury i będzie Gruchał zadowolony xD
@szuwarek xD no wyskocz z jakimiś innymi argumentami proszę bardzo Tylko ostrzegam, na codzień pracuje z wirusami więc możesz sobie próbować swoich szurskich teorii
@DoktorPlagi: 1. dlaczego segreguje się ludzi na lepszych i gorszych z powodu wirusa, który ma śmiertelność podobną (lub niższą w pewnych grupach wiekowych) do najzwyklejszej grypy? 2. dlaczego rujnuje się gospodarkę, niszczy klasę średnią i wywłaszcza ludzi z zarobionych pieniędzy z powodu j.w.? 3. dlaczego żeby dostąpić do grona "lepszych" jest się szczepionym lekiem, który nie przeszedł jeszcze testów klinicznych? 4. wygrałeś skuter czy talon na balon za zaszczepienie się
Mogę wejść do kina czy restauracji mając ospę, gdzie śmiertelność to 30%
Mogę wejść do kina czy restauracji mając sars, gdzie śmiertelność to 10%
Nie mogę wejść nigdzie, muszę mieć paszport polsatu, kod na ręce i w telefonie żebym nie zaraził nikogo chorobą, której śmiertelność wynosi 0,0003%
Kto tu jest szurem?
#koronawirus #covid19
Jeśli będą u ciebie podejrzewali Ebole to wylądujesz w szklanej klatce szybciej niż zdążyć powiedzieć "holokaust szczepionkowy"
Ospa to ma śmiertelność na poziomie 10-30 owszem, wśród nieszczepionych XD. I nie ospa a komplikacje po takowej.
A sars to kuzyn korony ty ciućmoku, a i nie zaraził 2 (a szacunkowo to z 11) milionów tylko w Polsce a raptem parę tysięcy na całej planecie.
@RandomowyMetal: i co w związku z tym, że sars jest kuzynem cov19 bo za bardzo nie widzę związku w kontekście mojego przekazu?
Ogarnij temat zanim znow sie zblaznisz.
✓obalili wszystkie twoje argumenty
NO MOZE Z NIMI NIE TRAFIŁEM ALE ROBIA Z ŚWIATA AŁSZWIC
sens dyskusji z tobą jest na poziomie grania z gołębiem w szachy. Nie ważne co zrobisz, gołąb wlezie na szachownicę, obsra ją, poprzewraca figury i będzie Gruchał zadowolony xD
Tylko ostrzegam, na codzień pracuje z wirusami więc możesz sobie próbować swoich szurskich teorii
1. dlaczego segreguje się ludzi na lepszych i gorszych z powodu wirusa, który ma śmiertelność podobną (lub niższą w pewnych grupach wiekowych) do najzwyklejszej grypy?
2. dlaczego rujnuje się gospodarkę, niszczy klasę średnią i wywłaszcza ludzi z zarobionych pieniędzy z powodu j.w.?
3. dlaczego żeby dostąpić do grona "lepszych" jest się szczepionym lekiem, który nie przeszedł jeszcze testów klinicznych?
4. wygrałeś skuter czy talon na balon za zaszczepienie się
1. Nikt nikogo nie segreguje
2. Nie słyszałem o niszczeniu klasy średniej
3. O wywłaszczaniu też nie
4. Szurszur folijka aluminiowa